Tűzkövek -( Flint ) - Lengyelországból - 500gram - "A Földanya köve"


35.900 HUF 97.67 USD

Garancia: 14 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 13.
Termékkód: 5690632
Megtekintések: 48
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Flow-crystals (0)  
Csongrád megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban7 óra alatt
Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: Tegnap, 23:00
Regisztráció: 2024. március 04.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Több darab kő - összesen kb 500gramm súlyban

A kép csak illusztrációm más de hasonló méretű köveket küldök

áfás számlával


TŰZKŐ (FLINT)

A Tűzkő, vagy Flint, más néven Kovakő (Chert) vagy Szarukő, üledékes eredetű kőzet, pontosabban mikrokristályos kvarc – a kalcedon-félék csoportjában, a vaskos-szemcsés altípus egyik képviselője. Kémiailag egyfajta kalcedon-opál keverék, szilícium-dioxid kristályok sorozatos egymásba növése. Főként biológiai eredetű, nagyrészt elhalt, kövesedett kovamoszatok és sugárállatkák alkotják – azok szilícium-dioxid váza.

Nevének eredete abból ered, hogy felületét megütve szikrát vet. Színe leggyakrabban fekete, szürkés-fekete, sötétszürke vagy barna, melyekben világosszürke, sárga vagy fehéres csíkok-sávok futnak, ritkábban előfordulhatnak bennük kék és narancs, vagy piros rétegek is.

Már az ősember is használta, mivel pattintással éles, hegyes és viszonylag tartós eszközöket tudtak készíteni. Megmunkálása során jellegzetes kagylós (konchoidális) törés jellemzi és teszi könnyen felismerhetővé.

Korszakokon át használták arra is, hogy a holtakat átkísérje a túlvilágra.

Mohs: 6,5 – 7

Lelőhelyei: világszerte fellelhető, mivel tengerek és óceánok borítottak valaha mindent. Gyakran megtalálható vízfolyások sekély medreiben, a víz által koptatott kavicsokként.

Spirituális hatásai:
Erőteljes kapcsolatban van a Földanyával. Védelmező és stabilizáló kő. Határfelületként van jelen az anyagi és a spirituális világ között – a fizikai testbe földeli a felsőbb dimenziókból lecsatornázott tudást, míg a káros rezgésektől megóvja a testet. Megszűri az energiát, lezárja az előző életekben szerzett lenyomatokat. Kapcsolatot teremt a Földanya szívével, a legősibb, legbölcsebb erővel. Harmonizálja a női lét szakaszain való áthaladást, míg a férfiaknak segíti a női oldalhoz való kapcsolódást. Sámáni eszközként segíti az alsóbb világokban tett utazást és segít kapcsolatba lépni a totemállatunkkal. Megtisztítja az aurát a negatív letapadásoktól, átvágja a blokkokat és az előző életekből származó kötelékeket, megszabadít az energetikai rendellenességektől, megemeli a rezgésszintet. A Gyökér- és Szakrális csakrák energiáját erősíti.

Mentális és érzelmi hatásai:
Fejleszti a kommunikációt, és figyelmet teremt mások meghallgatásához is; erősíti a megértést. Megnyugvást idéz elő, oldottá tesz. Leküzdi a depressziót és a kényszeres viselkedési problémákat. Eloszlatja a félelmeket, vigaszt és lelki békét hoz. Rezgése megelőzi a rémálmokat.

Hatásai a testre:
Fokozza a nyálkahártyák, a tüdő, a máj, és a belek működését; jótékonyan hat a bőrre, serkenti a méregtelenítést, enyhíti a székrekedést és a hasmenést. Csillapítja a fájdalmat, orvosolja a rendellenességeket, erősíti a szaporító szervrendszert, a sejtmemóriát, a szövetek újjáépítését és a bőr rugalmasságát. Eltünteti a szemölcsöt, a májfoltokat, a ráncokat, a köveket és a kinövéseket. Hatékony állkapocs vagy hátfájás esetén.

Garanciális feltételek

Garancia: 14 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzeged
DPD - házhozszállítás3000 HUF
Foxpost - csomagautomata1899 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül8000 HUF
Európán belül12000 HUF

Mások ezeket keresték még