Organit piramis 7 féle ásványból - "A 7 csakra harmonizálásához"


db x 12.900 HUF 35.23 USD
Elérhető: 3 db

Garancia: 14 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 13.
Termékkód: 5698019
Megtekintések: 58
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Flow-crystals (0)  
Csongrád megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban7 óra alatt
Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: Tegnap, 11:05
Regisztráció: 2024. március 04.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Szín:többszínű

Az orgon életenergiát jelent (chi, éter vagy prána). Az orgonit kristály, gyanta és fém összetétele. Védelmet nyújt a káros (elektromágneses) sugárzás és egyéb energiaszennyezés ellen. Az orgonit általános relaxáló hatású, és elősegíti a testi és lelki egészséget.*

Az orgonit piramis kifejezetten az energiamezők kiegyensúlyozására készült az Ön lakó- vagy munkahelyén. A piramist a nadrágzsebébe vagy a párna alá is helyezheti. Ahhoz, hogy az orgonit piramist az aurádhoz aktiváld, tartsd a kezedben legalább 20 másodpercig.

Ez a piramis a következő 7 csakra drágakőből készült: ametiszt, szodalit, lapis lazuli, zöld aventurin, aranykvarc, barack aventurin, gránát.

Csakrák
A csakrák finom energiapontok, amelyeket szó szerint energiakerekeknek neveznek. Energiacsere helyeiként működnek. Valójában több száz csakrapontunk van elosztva finom energiarendszerünkben. A legismertebb azonban a hét fő csakra, amelyek a gerincünk mentén húzódó központi energiacsatornában kapcsolódnak össze. Amikor a csakrák megfelelően működnek, ezek a központok átjárók a létfontosságú életenergia számára, amely csatornákon (nadis) és meridiánokon keresztül jut be testünkbe a finom testünkön keresztül. Ugyanakkor eltűnő pontok is az alacsony frekvenciájú energia számára, amely visszaáramlik az átalakulóban lévő finom testekhez. A hét fő csakra mindegyike egy-egy tudatossági szintet vagy életfejlődési szakaszt képvisel, fizikai létezésünk szemszögéből nézve. A csakrák kevésbé működhetnek, ha hosszú ideig negatív állapotban vannak a negatív szokások és a felhalmozott érzelmek miatt. Ez megnehezíti a személyiség számára az egyes csakrák által képviselt tudatszint teljes integrálását. Amikor a csakrák nyitottak és egyensúlyban vannak, integrált rendszert alkotnak, amelyben minden csakra a többitől függ az optimális működés érdekében.


kb 5,5 cm

Garanciális feltételek

Garancia: 14 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel Szeged
DPD - házhozszállítás 3000 HUF
Foxpost - csomagautomata 1899 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül 8000 HUF
Európán belül 12000 HUF

Mások ezeket keresték még