Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Sándor József (Gyömrői) : Tér szökőkúttal


15.000 HUF 49.02 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. június 14.
Termékkód: 1803783
Megtekintések: 32
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

regifestmenyek (64)    
Csongrád megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban, 33 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2021. július 21.
Regisztráció: 2017. augusztus 22.
Téma:tájkép
Eredetiség:eredeti
FK1264

Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.A kép mérete: 32 x 19
Készült: Rézkarc, Papír
A kép Sándor József (Gyömrői) (1887, 1936, Gyömrő, Budapest) alkotása.
Jelezve Jobbra lent "Gy. Sándor József"
A festmény jó állapotban van. Keret: ÚjMagyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II.
Festő, grafikus. Tanulmányait Münchenben végezte. 1910-től szerepelt kiállításokon impresszionisztikus szemléletű utcai képekkel, többnyire tömegeket kitevő staffázzsal (pl. Englischer Garten Münchenben). A rézkarc műfaját is eredményesen művelte (Halászbástya, Bazilika stb.). 1913-ban koll. tárlata volt a Nemzeti Szalonban, 1918-ban és 1920-ban az Ernst Múzeumban, 1925-ben a Benczúr Társaság kiállításának keretében, 1929-ben a Műcsarnokban. 1913-ban "Vízözön" című kompozíciójával ezüstérmet nyert a Nemzeti Szalonban, 1921-ben kitüntető elismerést kapott a Műcsarnokban, 1922-ben pedig a Lipótvárosi Kaszinó díját nyerte. A Benczúr Társaság tagja volt. Több műve a Magyar Nemzeti Galériában található (Öreg város, Csendes emberek, Kálvin-tér, A Szerviták-temploma). (Éber, ML, Új Idők Lexikona)Magyar festők és grafikusok adattára
Tanulmányait Münchenben végezte. 1910-től szerepelt kiállításokon. Többnyire impresszionisztikus utcaképeket festett. A rézkarc műfaját is eredményesen művelte, több díjat nyert. Csoportos kiállítása volt a Nemzeti Szalonban (1913), az Ernst Múzeumban (1918, 1920), a Benczúr Társaságban (1925) és a Műcsarnokban (1929). Néhány képe (Öreg város, Csöndes emberek, Kálvin tér) a Magyar Nemzeti Galéria tulajdona. - Irod.: Bálint Aladár: Az Ernst Múzeum csoportos kiállítása. Nyugat, 1918. - MLMagyar festők és grafikusok életrajzi lexikona I-II. Műgyűjtők és kereskedők kézikönyve
Festő, grafikus. Tanulmányait Münchenben végezte. 1910-től szerepelt kiállításokon impresszionisztikus szemléletű utcai képekkel, többnyire tömegeket kitevő staffázzsal (Pl. Englischer Garten Münchenben). Jeles rézkarcokkal is szerepelt. 1913-ban "Vízözön" c. kompozíciójával ezüstérmet nyert Budapesten, a Nemzeti Szalonban, 1921-ben kitüntető elismerést kapott a Műcsarnokban, 1922-ben ugyanott a Lipótvárosi Kaszinó-díját nyerte. Az Ernst Múzeumban, a Műcsarnokban, a Nemzeti Szalonban volt kiállítása. A Benczúr Társaság tagja volt. Több műve a MNG-ban van. (Éber)Művészeti lexikon I-IV.
Festő, grafikus. Tanulmányait Münchenben végezte. 1910-től szerepelt kiállításokon. Többnyire impresszionisztikus utcaképeket festett. A rézkarc műfaját is eredményesen művelte, több díjat nyert. Kollektív kiállítása volt a Nemzeti Szalonban (1913), az Ernst Múzeumban (1918 és 1920), a Benczúr Társaság kiállításainak keretében (1925) és a Műcsarnokban (1929). Néhány képe (Öreg város, Csendes emberek, Kálvin tér) a Nemz. Gal. tulajdona.Művészeti lexikon I-II.
Münchenben végezte tanulmányait s 1910 óta állít ki Budapesten impresszionista szemléletű utcai képeket, többnyire tömegeket kitevő staffázzsal (pl. Englischer Garten München-ben). Jeles rézkarcokkal is szerepelt (Halászbástya, Bazilika).

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel
PayPal   PayPal

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest
Postázás2900 HUF


Mások ezeket keresték még