FK/376 - LÉA ROCHE – SHADOW - CAT (1/20) – Giclée nyomat


160.000 HUF 435.28 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 23.
Termékkód: 4810621
Megtekintések: 275
Megfigyelők: 3
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Hellboy1 (1426)  
Békés megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 94%-ban3 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 18:38
Regisztráció: 2019. augusztus 03.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:állatok
Hordozó:papír
Kor:2000-
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiség:eredeti
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Eladásra kínálom a képeken látható nem mindennapi, limitált példányszámban készült, eredeti giclée nyomatot. Ez a technika egy nagyon nagy felbontású nyomtatási technika, amely a művészi világ legmagasabb színvonalát képviseli, ilyet alkalmaznak többek között a legnagyobb múzeumok, mint a Louvre, a Met, a Chicago Art Institute, vagy a British Museum. A képen egy szépséges cicafej, Léa Roche művészi megjelenítésében. Elegáns, fenséges, divatos jelzőket használnék a jellemzésére. Az eredeti mű 2021-ben készült (ezek több ezer EUR-ba kerülnek (3.300 EUR), a nyomatok csak limitált számban kerülnek előállításra, mindegyik nyomat sorozatszámmal, a művész eredeti aláírásával, certifikációval ellátott. A kép egy modern ezüstbetétes léckeretben, tükröződésmentes üveg mögött látható. Modern lakás, vagy modern szobában külön megvilágítva pazar látványt nyújt. Azonnal falra akasztható állapotban.

Téma: állatábrázolás

Technika: giclée nyomat

Hordozó: papír

Kora: 2021.

Szignó: van (jobbra lent) + hátu + certifikáció és egyéb

Keret: ezüst betétes léckeret, tükröződésmentes üveggel

Méret: 70 x 58 cm (keret nélkül), 74 x 62 cm (kerettel)

Állapot: képeken látható, azonnal falra akasztható állapotban

A postázás a vevő igényével egyeztetve a mindenkor aktuális díjak szerint történik, törékeny csomagként, kizárólag előre utalást követően, gondosan csomagolva.

Kérem, hogyha még van kérdése a termékről, akkor lehetőleg annak megvásárlása előtt és ne utána kérdezzen.

Kérem tekintse meg a többi termékemet is. Köszönöm!

Léa Roche kortárs francia művész. 1964-ben született Franciaországban, diplomáját a Grenoble-i Ecole des Beaux-Arts-on szerezte meg (1982-1985). Spanyolországban (Alicante) él és dolgozik. Minden irányzattól, erőltetett áramlattól mentes, mix-médiában dolgozó, sok technikát, festéket, technológiát és hordozót keverő művészgrafikus lett, miután hosszú ideig festett hagyományos stílusban, olajjal, akrillal és akvarellel. Modern és nagyon kortárs festményei egészen egyedi módon keverik az új urban és pop stílust. Roche állat- és emberi arcképek közeli portréira specializálódott, de dolgozik absztrakt és életjelenetekkel is. Kitalálta a saját stílusát és munkatechnikáját (copyright 2010), FuzzzyArt néven. Művészetét a szakma ismeri és elismeri, jónevű művészeti oldalak is „jegyzik”, mint például a Saatchiart.com, az Artmajeur.com, az ArtPal.com, vagy az Artsper.com. Művei számos magángyűjteményben vannak jelen Európában, Ausztráliában, Ázsiában és az USA-ban.

A Giclée nyomtatásról:

A Giclée francia szó eredeti jelentése: fröcsköl, a Giclée nyomat kifejezés pedig mára már a legmodernebb tintasugaras nyomtatási technika szinonimájává vált. Felbontásukat tekintve, ami legkevesebb 1200 dpi, pigmentbázisú fakulásmentes különleges festékkel időtálló, savmentes papírokra készülnek. Éppen ezért nem is véletlen, hogy a Giclée nyomtatás népszerű a művészek, múzeumok, galériák és gyűjtők körében. A Giclée nyomtatás megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, akár csak a többi ismertebb nyomtatási forma, a rézkarc, litográfia és a szitanyomás is. Ezek a mai elérhető legjobb minőségű nyomtatott termékek, mivel a legkorszerűbb technológia segítségével készülnek, azonban ez nem csak egy technika, hanem egy művészeti kiadási mód is. A művész egyedi, vagy kötött példányszámú sorozatban nyomtatott műtárgyat készíthet számítógépes alkotásáról, digitális fotójáról. A Giclée nyomtatás egyfajta társulás, amikor az alkotó karöltve vesz részt a folyamatban a nyomtató mesterrel, végigkísérve a folyamat minden apró részletét, ahol a művészet találkozik a technológiával. Ennek eredetije lehet bármilyen számítógépen készült kép vagy grafika, digitális kamerával készült fotó, vagy ezek kombinálása is, amit a nyomtatás céljára készítettek elő. A másik lehetőség, hogy egy már elkészült műről 2 dimenzióban digitalizálva juthatnak a pontos és élethű reprodukcióhoz szükséges adatokhoz. Magának a Giclée nyomtatásnak, mint technológiának, a számítógépes folyamatokéhoz hasonló három fő része van: a kép digitalizálása, amennyiben nem digitális képről van szó, színek tónusok méretek ellenőrzése, esetleg retusálás, és a nyomtatás. Lehetőség van rá, hogy az alkotó és a nyomtatási szakember közösen, egy monitor előtt állíthassa be a pontos méreteket, a kivágást, ha szükséges, a színek és árnyalatok tónusát és egyensúlyát, gyakorlatilag minden részletet. A legjobb és legújabb grafikai szoftverek a lehetőségek tárházának korlátlan hozzáférését biztosítják!

A képzőművészetben a számítógép, digitális fényképezés – több más technikai médiummal együtt – a 90-es évektől kezdve egyre nagyobb jelentőségre tett szert. Hamar megerősödött a számítógép alkalmazásával készült művészeti alkotások szerepe. A computer nemcsak a színek, de új képalkotási lehetőségek megjelenését is jelentette. A grafikában az elektrografika, a festészetben a digitális festészet is teret nyert. A fotóművészetben, a rövid idő alatt széles teret nyerő digitális technika révén az irányzat már a korábbinál határozottabban különül el a hagyományos fotózástól. A két műfaj párhuzamosan jelenik meg a Fine Art nyomtatás területén.

A Giclée Fine Art nyomtatás lényege a múzeum archív papír és a megfelelő Fine Art nyomtató találkozása. A magas minőségi igényeknek megfelelő giclée papírok és festékek biztosítják azt, hogy a kész nyomatok alkalmasak legyenek galériákban történő kiállításukra illetve értékesítésükre. A Fine Art nyomatoknak, – hogy azok értékesíthetővé és archiválásra alkalmassá váljanak – nemzetközi szabványok által meghatározott feltételeknek kell megfelelniük. A publikáló művészek, fotósok és kreatív alkotók veszik igénybe giclée nyomtatási szolgáltatást, hogy művészi igényességű fotónyomatokat, grafikákat, vagy vásznakat készítsenek az eredeti digitális fájljából vagy műalkotásaiból. A Fine Art printek alkalmasak a kiállítási megjelenésre, illetve zárt sorozatok készítésére, értékesítésére.

A legmodernebb képfeldolgozó technológiát és eszközöket alkalmazva hosszú élettartamú festékkel nyomtatunk különböző hordozókra; giclée vászonra, fotó− és Fine Art papírokra. A nyomathordozók ezen széles választéka lehetőséget ad az alkotónak, hogy a kép tartalmához és stílusához leginkább illeszkedő médiára nyomtasson. A festékek színtartósságot, a minősített nyomathordozók +100 év élettartamot biztosítanak az alkotásoknak. Az 2400 dpi felbontásban és a 12 LUCIA színnel nyomó reprodukciós rendszer nagyszerű színhelyességet és kiváló színtelítettséget, kiemelést és pontosságot biztosít a maga osztályában, a legszélesebb színterjedelemben.

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételGyula
Egyéb2500 - 5000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még