Antik rajz eredeti keretében


4.500 HUF 12.25 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 24.
Termékkód: 5038971
Megtekintések: 7
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó ismeretlenként jelölte meg az alkotás eredetiségét. Ha a hirdetésben művész neve olvasható, kérjük vegye figyelembe, hogy az eladó nem garantálja, hogy az alkotás a megnevezett művész munkája.
Téma:emberek
Hordozó:papír
Stílus:realizmus
Kor:1900-1949
Szignó:szignózott
Állapot:korának megfelelő
Eredetiség:ismeretlen

A cimben leirt és a fotókon látható szép állapot antik rajz-pasztell kategóriához tettem jobb hilyán de lehet vegyes-szén vagy ceruza és pasztell- hátulján valami felirat és valamilyen körbéplyegző-amiből én csak a RIDEG ISTVÁNT és az ANDRÁSSY u-t tudom tán kibetűúzni-középen vizszintesen nem-tán H betűvel kezdődik-tudomásom szerint THORMA JÁNOS (1870-1937) rajza-nem zárhatom ki ,mjkert igen sanszos és az elmaszatolódott szignó is belke illik ebbe,valamint a stilusjegtyek is-de abban a korban igy tudott minden festőművész rajzolni. Ebben a keretben volt eredetileg én kereteztem ki majd vissza-tanulmányozás és az üveg tisztitása okán.

KERETEZVE 34X25 cm balra lent csak sejthető szignó-szakvélemény nincs! igazából egy kb 1890-1910 -ből való mesteri rajzot áru7lok...Az ár is úgy képezve!

TISZTELETTEL KÉRNÉM A KEDVES VÁSÁRLÓKAT ,HOGY A LEÜTÖTT TÉTELEK VÉTELÁRÁT ÉS HA VAN A POSTA KÖLTSÉGÉT IS MAX.HÁROM NAPON BELÜL SZIVESKEDJENEK A SZÁMLÁMRA UTALNI-VAGY VELEM FELVENNI A KAPCSOLATOT ESETLEGES ELTÉRŐ EGYEZTETÉS CÉLJÁBÓL!-ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! HA NE ADJ ,EZ NEM TÖRTÉNNE MEG-SEMMISNEK TEKINTEM A TRANZAKCIÓT-ÉS SIKERTELEN ÉRTÉKELÉSSEL ÚJRA INDITOM A TERMÉKET !

MPL automatába,MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2650 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még