1N133 Paul de Redder : Alnwick castle


12.000 HUF 32.85 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 29.
Termékkód: 5083815
Megtekintések: 65
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

regitargyaim (4824)    
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban3 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 13:36
Regisztráció: 2012. november 27.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 1 év pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:tájkép
Hordozó:papír
Szignó:szignózott
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Papír rézkarc barna keretben üveglap mögött. Akasztási lehetőséggel rendelkezik. Jelzés balra lent: ALNWICK CASTLE PAUL DE REDDER

Szélesség: 39 cm

Magasság: 25 cm

Súly: 0.665 kg

A kép mérete keret nélkül: 23 x 37.5 cm

Alnwick kastély

Alnwick kastély

Alnwick , Northumberland

Alnwick kastély az Egyesült Királyságban.jpg

Alnwick kastély

Alnwick kastély Northumberland területén találhatóAlnwick kastélyAlnwick kastély

Tulajdonos Northumberland 12. hercege

Épült 11. század

Műemlék épület – I. fokozat

Hivatalos név Alnwick Castle A kastély, az istállóudvar és a fedett lovasiskola, beleértve a West Wall of Riding School-t

Az Alnwick Castle egy kastély és vidéki ház Alnwickben , az angol Northumberland megyében . Northumberland 12. hercegének székhelye , a normann hódítás után épült , és többször felújították és átalakították. Ez egy I. fokozatú műemlék épület , jelenleg Ralph Percy, Northumberland 12. hercege és családja otthona . 2016-ban a kastélyt évente több mint 600 000 látogató fogadta a szomszédos Alnwick Garden látványosságával kombinálva.

Jelenlegi használat

Az Alnwick-kastély főbejárata

A jelenlegi herceg és családja a kastélyban lakik, de csak egy részét foglalják el. A kastély egész nyáron látogatható. A Windsor Castle után Anglia második legnagyobb lakott kastélya. A Historic Houses Association szerint Alnwick még mindig a tizedik leglátogatottabb impozáns otthon Angliában , 2006-ban 195 504 látogatóval. Ez a szám jelentősen nőtt a következő évtizedben.

A második világháború alatt a Newcastle Church High School for Girls-t kiürítették az Alnwick kastélyba. A háború óta a kastély részeit továbbra is két másik oktatási intézmény használta: 1945-től 1977-ig Alnwick College of Education néven, tanárképző főiskolaként; és 1981 óta a St. Cloud State University of Minnesota fióktelepe, amely a nemzetközi tanulmányi program részét képezi.

A kastély három kerületi tornyájában különleges kiállítások találhatók. A Poster Tower, valamint Northumberland hercegeiről és a régészet iránti érdeklődésükről szóló kiállításon Pompeii freskói , ókori Egyiptom emlékei és római -brit tárgyak találhatók . A Constable's Tower olyan katonai kiállításoknak ad otthont, mint a Percy Tenantry Volunteers kiállítás, ahol helyi önkéntes katonák neveltek fel, hogy visszaverjék Napóleon 1798–1814 közötti időszakban tervezett invázióját . Az Abbot's Tower ad otthont a Royal Northumberland Fusiliers ezredmúzeumának .

A kastély iránti közérdeklődés növekedését váltotta ki, hogy a Harry Potter- filmekben a Roxfort külsejének és belsejének kiállásaként használták . A filmekben való megjelenése segített formálni a közvélemény képzeletét arról, hogy milyennek kell lennie a kastélyoknak. Állapota eltér az ország romos, lakhatásra alkalmatlan kastélyainak túlnyomó többségétől.

Forrás: wikipédia

Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel Budapest IX.
MPL - csomagautomata 1650 HUF
MPL - házhozszállítás 1800 HUF
PostaPont 1650 HUF

Mások ezeket keresték még