"Clarisska" kép - vintage fénykép


4.500 HUF 12.25 USD

Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 10.
Termékkód: 5145328
Megtekintések: 154
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

bepet (68)    
Pest megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 09:23
Regisztráció: 2017. október 16.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

„Clarisska”

Ebben a keretezett képben a fénykép ragadott meg első ránézésre, aztán azt gondoltam, kár lenne érte, legalább a keretet meg lehetne menteni.

Aztán kibontottam a képet, hogy a keretet megtisztítsam, s a kép hátulján gyönyörű kézírással egy feliratot találtam: „Clarisska 3 éves korában 1925. március hó”

A keretet megtisztítottam és a fényképet visszazártam eredeti helyére. A kép közel száz éve készült, Clarisska, ha még él, már száz éves is elmúlt, de nagyobb a valószínűsége, hogy már nincs közöttünk…

Ki lehetett ő? Vajon itt élt a Kárpát-medencében? Megélte a második világháborút, vagy talán megjárta a haláltáborokat? A kommunizmust és a szocializmust végig dolgozta? Kitelepítették vagy éppen pártszolgálatban teltek évei? Vajon megélte még az ezerdfordulót, amelyre kislányként még biztosan nem gondolt…

Visszazártam ezt az időkapszulát, maradjon meg ez a kislány, a húzós kutyájával, amit a hóna alatt szorongat, így, ahogy találtam, a maga és a mi százéves múltunkkal.

Mi az ára? Van ára egyáltalán? Valamit írtam...

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételDiósd
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még