Apáti váza Kraklé és Arany


24.000 HUF 65.29 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. június 14.
Termékkód: 5097306
Megtekintések: 206
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

Csapati (14)  
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 50%-ban3 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 18:19
Regisztráció: 2020. február 19.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Művész:Apáti Balázs
Készítő, márka:egyéb magyar kerámia
Terméktípus:váza

Engedjétek meg, hogy bemutassak nektek egy lenyűgöző alkotást: a Kraklés és Arany vázát. Ez a váza egyedi megjelenésével és különleges technikájával bűvöli el a szemlélőt, és stílusos kiegészítője lehet otthonotoknak vagy munkatereteknek.

A Kraklés és Arany váza olyan kézműves technikával készült, amely a természet sajátosságait tükrözi. A váza felülete közelről megfigyelve kis repedésekre hasonlít, amelyek finom és szabályos mintát alkotnak. Ez a krakelé technikával értük el, amelynek eredményeként az alkotás időtlen megjelenést kap, és az idő múlásával csak még vonzóbbá válik.

A váza alapja krémfehér, ami tisztaságot és egyszerűséget sugall. Azonban a felső része arannyal van díszítve, amely ragyogást és eleganciát kölcsönöz az alkotásnak. Az arany vonalak és részletek csodálatosan kontrasztálnak a krakelé felülettel, és egyedülálló vizuális élményt nyújtanak.

A váza formája elegáns és harmonikus. A finoman ívelt vonalak és az optimális méretek ideálisak a virágok vagy növények bemutatására. A váza által teremtett keret tökéletesen kiemeli a benne elhelyezett növények természetes szépségét, miközben a váza maga is egy műalkotás.

A Kraklés és Arany váza egyedi stílust és eleganciát kölcsönöz a térnek, amelyben elhelyezitek. A krakelé technika szépsége és az arany csillogása kombinálva vonzza a tekintetet, és vonzó központi elemmé válik a környezetben.

Bízom benne, hogy a Kraklés és Arany váza elvarázsolja és inspirálja a Galéria Savaria látogatóit, és lehetőséget ad nekik, hogy egy kis darabkát a természet ihlette szépségből és a művészi kifejezésből a saját otthonukba vagy életükbe vigyenek. Ez az alkotás emlékeztessen benneteket arra, hogy a repedések és az idő múlása is hozzájárulhatnak a szépséghez és az értékhez az életünkben.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételKisoroszi
Postázás3025 HUF
Postázás törékenyként5841 HUF

Mások ezeket keresték még