Termés Váza


7.900 HUF 21.54 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 28.
Termékkód: 5729754
Megtekintések: 45
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Csapati (14)  
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 50%-ban3 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 11:43
Regisztráció: 2020. február 19.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Művész:Apáti Balázs
Készítő, márka:egyéb magyar kerámia
Terméktípus:váza

Engedjétek meg, hogy bemutassak nektek egy lenyűgöző alkotást: a Termés vázát. Ez a váza egyedülállóan szép és figyelemfelkeltő, a természet csodáját idézi meg az otthonotokban vagy a munkateretekben.

A Termés váza formája egy organikus és dús természetes forma, amely a természet által inspirálva született. A kerámia anyagának finomsága és a formavilág harmonikus egyensúlya összeolvad, létrehozva egy egységet a művészi és az életteli között.

Az áttörésekkel teli, ívelt felületek a természetben megbúvó harmóniát és eleganciát jelenítik meg. A váza finoman ívelő alakja és organikus vonalai egyedülálló módon képesek megörökíteni a természet szépségét, és egyúttal helyet adni a virágoknak vagy növényeknek, amelyek élettel töltik meg a térüket.

A váza felülete finom textúrával rendelkezik, amely tovább növeli az egyediségét és karakterét. Az apró részletek, mint a levelek vagy a természetes hullámok, egyedi kézzel készült jellegüket hordozzák, ami a vázát még értékesebbé és személyesebbé teszi.

A Termés váza nemcsak egy műalkotás, hanem egy érzelmekkel teli tárgy, amely a természet szépségét és a művészi kifejezést hozza közelebb hozzátok. Ez a váza különleges pillanatokat és emlékeket idéz fel, amikor a természet varázsa és az alkotás szeretete találkozik.

Bízom benne, hogy a Termés váza elbűvöli és inspirálja a Galéria Savaria látogatóit, és lehetőséget ad nekik, hogy egy kis darabkát a természet szépségéből a saját otthonukba vagy életükbe vigyenek.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételKisoroszi
Postázás3025 HUF
Postázás törékenyként5841 HUF

Mások ezeket keresték még