Töltse fel kézműves termékeit!

Angyal aura szivárványos karkötő


4.650 HUF 12.68 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 11.
Termékkód: 2682015
Megtekintések: 1464
Megfigyelők: 6
Eladó adatai

zoldtara (89)    
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 17:34
Regisztráció: 2019. június 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:karperec, karlánc, karkötő
Szín:többszínű
Anyag:ásvány
Kő:egyéb
Nem:uniszex
Állapot:hibátlan

Eladó ez a gyönyörű angyal aura kvarc karkötő, csodás szivárvány színű.

A gyöngyök nagysága:6mm a karkötő hossza:18,5-19,5cm

Más méretben is lehetséges

Angyal aura kvarc

Az angyal aura kvarc opál aura kvarc néven is ismert.

A huszadik századi technológia terméke, mint az aqva aura, rubin aura és napfény aura kristályok. Ezeknek a kvarcoknak a szépsége rögtön nyilvánvaló, ahogyan az „új” technológia fokozza a rendkívülien erőteljes tulajdonságait a mester gyógyító hegyikristálynak (az ősök „ megszilárdult fénynek is hívták). Az angyal aura egy tiszta, átlátszó természetes kvarc tudományosan platinával összekapcsolva; ez a kombináció a legcsodálatosabb világos színekben csillogóan színjátszó szivárvány hatást eredményez. Öröm őket hordani, viselni vagy dolgozni velük.

A szivárványok derűt, fényt és optimizmust hoznak. Az angyal aura a ragyogás aktiválója a test és az aura minden szintjén. Használják aura és csakra tisztításhoz, „kötelékek” eltávolításához, korlátozó hiedelmek, rossz mentális beállítottság, kimondatlan pszichés szerződések és asztrális paraziták tisztításához.

Amikor tudatosan irányítják akkor összerendezi és tisztítja a csakra rendszert megengedve a „szivárvány test” aktiválódását. A szivárvány test a „magasabb önvaló” teljes integrálása, ami közvetlen megvilágosodáshoz vezet.

A szivárvány színek csillogása amelyek ebben a kristályban játszanak gyorsan ráhangolják az érzékszerveket az angyali szférák szeretetére és fényére. Tisztítják és felemelik lelkedet, amely elárasztja az energiameződet a védelem, nyugalom és béke kedves szikrázó szivárvány buborékaival. Ez a kristály elvezeti tudatosságodat a magasabb tudatosságod „belső templomába” ahol őrangyalod tudása tárolódik.

Egy postával több termék is küldhető

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás890 HUF
MPL - csomagautomata1295 HUF

Mások ezeket keresték még