Töltse fel kézműves termékeit!

PDF/EPUB - Elina - A Hercegnő hazatérése (Fantasy regény)


db x 3.590 HUF 9.92 USD

+ Ingyenes szállítás
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 25.
Termékkód: 5246034
Megtekintések: 222
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

ElinaMilner (6)  
Bács-Kiskun megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 09:31
Regisztráció: 2023. augusztus 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kinek:uniszex gyermek
Alkalom:általános
Szín:többszínű

Kedves Olvasó!

Ha szereted a fantasy témájú regényeket és szeretsz olvasni is, akkor ezt a regényt pont Neked írtam! A nevem Elina Milner és írónő vagyok. Sok évnyi munkám végre kézzelfogható könyv formában is elérhető. Ezt a regényt csak tőlem tudod megvásárolni, mivel én magam írtam a történetet és szerkesztettem. :)

Ez egy illusztrációktól mentes PDF/EPUB verziója a regényemnek (amelyiket választod). Ha Te inkább szeretsz a gépen vagy ekönyvolvasón olvasni, akkor ezt a változatot ajánlom a figyelmedbe. Az összeg megérkezése után e-mailben küldöm el Neked a választott fájlt.

Röviden a könyv tartalmából:

Egy fiatal lányról szól, aki egész életében sejtette a szíve mélyén, hogy ő nem ezen a Föld nevű bolygón született. Egy váratlan esemény azonban örökre megváltoztatja az életét. Mivel megtudja, hogy valójában nem az emberi fajhoz, hanem egy holdelf nevezetű fajhoz tartozik, ami ráadásul egy másik bolygón él. Így a legbelsőbb kívánsága valóra válik, és egy Ormion nevezetű, fura lény segítségével visszanyeri eredeti külsőjét, majd visszatér a főhősünk a szülőbolygójára, ahol végre együtt lehet a saját népével és a valódi szüleivel.

Azonban nem sokáig élvezheti a csodákkal teli, békés, új életét, mert egy gonosz hatalom egyre erősödik a közelében. Visszatérte pedig csak még inkább gerjeszti ezt a félelmetes ellenséget.

A történet előre haladtával a főhősünk - akit Csillagfény Elinának hívnak - szemével bepillantást nyerhetünk egy másik bolygón élő, különböző lényekről, társadalmukról, szokásaikról. Az idő múlásával egyre több titokra fény derül, de még így is rejtve marad egy hatalmas és különös rejtély, ami a főhősünk tudta nélküli száműzetéséről szól.

Rengeteg új élmény, barát, különös lény, temérdek fordulat, vicces és olykor hátborzongató részletességgel megírt események tarkítják a történetet.

Ha kedvet kaptál hozzá, hogy részese legyél Te is ennek a kalandnak, akkor most itt a lehetőség, és megvásárolhatod tőlem ezt a különleges, magával ragadó regényt.

A könyv egy trilógia első kötete. Szóval lesz még folytatása... :)

Adatai:

304 oldalas

Nincsenek benne illusztrációk/képek

Ajánlott korosztály: 11-130 éves

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
Személyes átvétel Felsőlajos
Egyéb ingyenes szállítás
Külföldi szállítás
Európai Unión belül ingyenes szállítás
Európán belül ingyenes szállítás
Bárhova ingyenes szállítás

Mások ezeket keresték még