Töltse fel kézműves termékeit!

10 Elemből álló Soft falvédő szett


35.000 HUF 95.50 USD

Rendelésre készül: 1-2 hét
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 11.
Termékkód: 5531384
Megtekintések: 111
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

HomeandSoft (0)  
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. január 11.
Regisztráció: 2024. január 09.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kinek:uniszex felnőtt, uniszex gyermek
Alkalom:általános
Szín:kék

Bevezetés:

A soft falvédők praktikus és esztétikus megoldást nyújtanak a falak védelmére, különösen az ágy mellett. Ezek a polisztirol alapú elemek vatelin töltéssel rendelkeznek, amelyek körülbelül 2 cm vastagok.

A falvédelem mellett a puha anyaguk meleg érzetet is biztosít a környezetnek.

Felhelyezés előkészítése:

Mielőtt felraknád a soft falvédőket, győződj meg róla, hogy a fal tiszta és száraz legyen. Távolítsd el a port és a szennyeződéseket a felhelyezési területről.

Méret és Elrendezés:

Mérj meg pontosan, hogy meghatározd a falvédők helyét és méretét. A hajlékonyságuk miatt különösen ügyelj arra, hogy megfelelően illeszkedjenek a kívánt területre. Ajánlott előzetesen kijelölni a helyüket ceruzával vagy szalaggal.

Felhelyezés:

A soft falvédőket helyezd a kívánt pozícióba, figyelve arra, hogy ne feszítsd meg erősen, nehogy eltörjenek. Kezdd el az ágy mellett vagy a kiválasztott területen, majd folytasd az egyes elemek fokozatos elhelyezését.

Tépőzáras Ragasztás:

Használd a tépőzáras ragasztást az elemek rögzítéséhez. Az előnye, hogy könnyen eltávolíthatók, és nincs szükség fúrásra. A tépőzáras rendszer segít a stabil rögzítésben, miközben lehetővé teszi, hogy szükség esetén könnyedén eltávolítsd vagy áthelyezd a falvédőket.

Figyelmeztetés:

Vigyázz a hajlékonyságukra, és óvatosan kezeld az elemeket a felrakás során. Ne próbáld meg túlságosan meghajlítani vagy hajtogatni őket, hogy elkerüld az esetleges töréseket.

Karbantartás és Tisztítás:

Időnként ellenőrizd a falvédők állapotát. Ha szükséges, tisztítsd meg őket egy puha, nedves ruhával. Ne használj erős tisztítószereket, esetleg kárpittisztító habot.

Extra Tipp:

Ha változtatni szeretnél a kialakításon, vagy festeni kell a fal mögött, könnyedén távolítsd el a soft falvédőket a tépőzáras rendszer segítségével.

Most már készen állsz élvezni a puhaság és a stílus kombinációját a soft falvédők segítségével az ágyad mellett, miközben a faladat is hatékonyan véded!

Biztonságos Használat Gyermekekkel:

Fontos megjegyezni, hogy a soft falvédők nem alkalmasak három év alatti gyermekek számára. Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy a kisbabád nem próbálja meg szétszedni vagy tönkretenni az elemeket, kérj segítséget, vagy várj, amíg a gyermek eléri a megfelelő életkort. Gyermekek jelenlétében mindig ügyelj arra, hogy a falvédők biztonságos távolságban legyenek, és ne legyenek elérhetőek a kis kezek számára.

Ez a figyelmeztetés segít megelőzni a lehetséges veszélyhelyzeteket és biztosítja, hogy a soft falvédők biztonságosan szolgálják ki azokat, akik élvezik a kényelmet és stílust a szobájukban.

Most már készen állsz élvezni a puhaság és a stílus kombinációját a soft falvédők segítségével az ágyad mellett, miközben a faladat is hatékonyan véded!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 2-3 hét
Postázás 2500 HUF
Külföldi szállítás
Európán belül 8000 HUF

Mások ezeket keresték még