Töltse fel kézműves termékeit!

Derülátás, félelem,depresszió ellen, védi a szívetSungit-Orgonit szerencse piramis- ledes lámpa-bron


22.000 HUF 60.23 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 17.
Termékkód: 5546389
Megtekintések: 123
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

bajuker (0)  
Békés megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. február 11.
Regisztráció: 2024. január 08.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Sungit-Orgonit szerencse piramis- ledes lámpa-bronz elefánt szoborral hegyikristállyal, arany homokkővel,aventurinnal és 4 db foszforeszkáló zöld golyóval.

Igazi különleges dísze lehet a lakásnak,mely egyben rendkívül hasznos is, amellett,hogy igazi kis ékkő :) Hangulatvilágítást is biztosít a lakásban 10 ledes fényfüzér van beépítve .

Mérete: 9,5- 10 cm Magassága : 8 cm

Az aranyhomokkő anyaásványa a napkő,így ugyanazon tulajdonságokkal bír.

Napkő: A derűlátás köve. Életigenlést közvetít, enyhíti az aggodalmat és a depressziót. A napkő hatásos az asztmával szemben, elmulasztja a félelmeket és a depressziót, optimizmussal tölt el. A napfonat csakra fájdalmait és problémáit orvosolja. Minden szívproblémára nagyon hatásos. Meleg, lágy kisugárzása fáradság esetén új energiával tölt el. Enyhíti a vesepanaszokat és a köszvényt. Megszünteti a negatív érzelmeket az aggodalmat, visszaadja saját kilétünk érzetét.

A napkő aktiválja a szervezet öngyógyító mechanizmusait, életigenlést közvetít, az élet napos oldalára tereli figyelmünket. Általános fájdalomcsillapító hatással is bír a kristálygyógyászat tanai szerint.

• Szellemi hatások: derűlátás

• Lelki hatások: életigenlést közvetít, enyhíti a félelmet, az aggodalmat és a depressziót

• Mentális hatások: saját erősségünkre és az élet napos oldalára orányítja a figyelmet

• Testi hatások: harmonizálja a vegetatív idegrendszert és a szervek együttműködését

CSAKRA

Gyökércsakra, szakrális csakra, HOROSZKÓPMérleg, Oroszlán

Aventurin hatása: szív problémák, nyugtató, idegrendszer, dadogás, zsíranyagcsere, koleszterin, szívinfarktus, kötőszövet, bőr, geopatikus stressz, eletromágneses szmog, alvás, jin-jang energia, auravédő

Az Aventurin ásványt a 17. század óta ismerjük. Gyógyító kőként használták, és a mai napig a szív gyógyszerként is nevezzük. Hihetetlen erős nyugtató ásvány, csökkenti a szívpanaszokat, az idegrendszeri problémákat, a kommunikációs problémákat, pl. a dadogást. Serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet és segít megelőzni a szívinfarktust. Erősíti a kötőszöveteket, nyugtatja a bőrt. Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot biztosít viselőjének, elűzi a félelmet, az aggódást és pozitív életszemléletre ösztönöz. Véd a geopatikus stressz ellen és az elektromágneses szmog okozta negatív hatásoktól. Segíti a mély, nyugtató alvást. Harmonizálja a Jin-Jang energiákat. Védi auránkat a negatív hatásoktól és az energiavámpíroktól.

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő

Tisztítás/feltöltés: föld elemek

Hegyikristály

Az összes kristályt erősíti,az összes csakra , és az összes horoszkóp kristálya

Orgonit

Az orgonit valójában egy energia átalakító, ami képes a negatív (szervezetünk számára káros) rezgéseket pozitív energiákká alakítani. A belül lévő ásványok energiája fokozottan tud hatni.

Az ásványok ősi népi megfigyelések alapján képesek tisztítani a környezetükben lévő teret, megszűrni a káros föld-, rádió-, mikro, elektromos sugárzásokat és pozitív élet energiával feltölteni a körülöttük lévő teret. Környezetükben harmóniát, békességet és nyugalmat érezhetünk, feltöltik és tisztítják a hármas lényünket.

Az orgonit belsejében lévő kvarckristályok nyomás alatt vannak, így folyamatosan működnek, hatásuk felerősödhet és intenzívebbé válhat, mint ha csak az ásványokkal dolgoznánk. A szervezetünk számára egy tisztább, harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb térben lehetünk, ahol szervezetünk megpihenhet, fellélegezhet és az önregenerációs folyamataira tud koncentrálni.

Javaslatok az orgonit medál alkalmazására:

– elektromos berendezésekre téve vagy a közelükben elhelyezve

– földsugárzások, vízerek negatív hatásainak enyhítésére,

– ágy alá, párna alá téve,– medálként hordva

– folyamatos védelemért és töltődésért, enyhítheti a körülöttünk lévő környezet negatív hatásait,

– munkahelyen a feszültséget vagy stresszt okozó energiák ellensúlyozására, javíthatja a közérzetet,

– enyhítheti a fájdalmat, bőrrel érintkezve a fájó területen,

– víz illetve minden folyadék alá vagy fölé téve a víz energetikai tisztítására és feltöltésére (dr Masaru Emoto kutatásai alapján),

– földben elásva, annak feljavítására, beteg növények földjébe téve

"A sungit gyógyít, megment, megtisztít, megvéd, harmonikussá tesz, helyreállít, sőt növeszt. Meglepő fajta: mindent, ami az ember és az élőlények számára káros, azt elpusztítja és elnyeli, mindent, ami hasznos - koncentrálja és helyreállítja. A tudósok, akik a sungitot megvizsgálták, egyöntetűen vallják: ez csoda!"

A sungit természetes antioxidáns, antibaktericid tulajdonságokkal rendelkezik, képes megtisztítani a vizet egy sor szennyeződéstől.

A sungit felhasználása terén szerzett tapasztalatok, gyógyhatása és az elektromágneses sugárzástól védő hatékonysága együttesen indították arra az orvosokat, hogy pszichés, illetve érzelmi állapot kezelésére, rehabilitációs célokra sungit szobákat építsenek, melyeket felnőttek és gyermekek egyaránt igénybe vehetnek.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Személyes átvétel Békéscsaba
Foxpost - csomagautomata 1499 HUF
GLS - házhozszállítás 2489 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még