Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

GARY LADY L.


2.500 HUF 8.00 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. június 29.
Termékkód: 3038826
Megtekintések: 11
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

webrita (438)   
Vas megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 88%-ban, 6 óra alatt
Pozitív értékelések: 98.82%
Utolsó belépés: Tegnap, 20:12
Regisztráció: 2011. december 01.
Állapot:közepes
Kötés típusa:puha kötés
Magyar/világirodalom:világirodalom

Lady L., az előkelő angol arisztokrata hölgy, ódon kastélya csodálatos termeiben ünnepli nyolcvanadik születésnapját. A díszes családi összejövetelt váratlan esemény zavarja meg: közlik a bájos és akaratos francia származású Lady L.-lel, hogy ötezer holdas parkja szélén álló kerti házát le kell bontani, mert az állam kisajátítja ezt a területet. Lady L. felháborodva tiltakozik ellene, majd karon fogja hűséges rajongóját, a híres „Koszorús Költőt”, és lassan sétálgatva a házacska felé, bevallja neki ellenkezése okait és rugóit. A vallomás – az egykori párizsi kurtizán izgalmas és váratlan fordulatokban bővelkedő élettörténete – nemcsak az angol királyi ház „Koszorús Költőjét” döbbenti meg, hanem az egész álszenteskedő és erkölcseire oly büszke, sznob angol uralkodóosztályt.

A haladó szellemű Goncourt-díjas író finoman kötekedő, kritikusan csipkelődő regényéből film készült Sophia Loren főszereplésével.

A termékek Szombathelyen átvehetők vagy postázom, előre utalás után.

Nyáron hetente - kéthetente egyszer vagyok otthon néhány napot, ezért kérem akkor vásároljon csak tőlem, ha nem gond hogy a terméket nem tudom rögtön postázni, köszönöm!

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Személyes átvételSzombathely
Postázás1600 HUF
Egyéb1000 HUF


Mások ezeket keresték