G006 François Fénelon Eventurele lui Telemacu 1852 Bucuresti első kiadás román nyelven


9.500 HUF 26.27 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 06.
Termékkód: 3057614
Megtekintések: 152
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

arwayantika (1323)  
Békés megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 11:44
Regisztráció: 2016. május 15.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:19. század
Állapot:kopott
Kötés típusa:vászon
Jellemző:első kiadás

AVENTURILE LUI TELEMACU , FIULUI LUI ULISE URMATE DE AVENTURILE LUI ARISTON TRADUSE DUPA FENELON DE A.I. CRETESCU , 1852 Bucuresti 

Les aventures de Télémaque, fils d'Ulysse (The adventures of Telemachus, son of Ulisses) with the original title is a didactic French novel by Fénelon, Archbishop of Cambrai, who in 1689 became tutor to the seven-year-old Duc de Bourgogne (grandson of Louis XIV and second in line to the throne). It was published anonymously in 1699 and reissued in 1717 by his family. The slender plot fills out a gap in Homer's Odyssey, recounting the educational travels of Telemachus, son of Ulysses, accompanied by his tutor, Mentor, who is revealed at the end of the story to be Minerva, goddess of wisdom, in disguise.

François de Salignac de la Mothe-Fénelon vagy egyszerűen csak François Fénelon (1651. augusztus 6. – 1715. január 7.) francia katolikus érsek, teológus, költő és író. Napjainkban úgy ismerjük, mint a kvietizmus legfőbb támogatóját.

A történet Odüsszeusz fiának, az apját kereső Télemakhosznak kalandjait meséli el. Télemakhosz hűséges tanítójával, nevelőjével és tanácsadójával, Mentórral járja be kalandos útját; gyakran kerül háborúskodásba, életveszélybe, még rabságba is, míg visszaérkezik hazájába. Idegen országokkal és népekkel, államberendezkedésekkel és szokásokkal ismerkedik; zsarnokokkal és jóságos uralkodókkal, államférfiakkal és egyszerű emberekkel kerül kapcsolatba. Élményeit megbeszéli Mentórral, levonja a tanulságokat - Fénelon görög környezetbe transzpornált nézeteit uralkodókról, államformákról, filozófiáról és vallásról. A regényt nem csupán politikai-erkölcsi mondanivalójáért kedvelték a korabeli olvasók, hanem stílusának természetességéért, eleganciájáért és bájáért. A könyv egész Európában elterjedt, sok nyelvre lefordították.

Ez a példány az első román nyelvű kiadás 

kopottas tartásban

Súlya 349g


Licitáláshoz és vásárláshoz szükséges információ

A listázott tétel állapota:  kép szerinti tartásban

Postaköltség: a posta.hu díjtáblázata szerint. 

Postázás Általában a hét első vagy második napján postázom a küldeményeket (hétfő vagy kedd). Kérem győződjön meg arról, hogy az Ön postacíme rendelkezésemre áll-e. Köszönöm.

Kifizetésbanki átutalással lehetséges, banki pénztári  befizetés esetén a postaköltség 275 forinttal nő.   Készpénzt sajnos nem tudok elfogadni.(személyes átvétel esetén is átutalással szükséges rendezni a kifizetést.)

 

BANKI PÉNZTÁRI BEFIZETÉS ESETÉN  275Ft   extra költség terheli a vásárlót.  

Átvétel: postai úton, személyesen a járvány ideje alatt nem lehet átvenni a tételeket.

Sima küldemény postázását csak pár olcsó tétel esetén tudom vállalni, előre leadott visszajelzés esetén, a sima küldeményekért felelősséget nem tudok vállalni.

Élő licit esetén 2 hétig összevárom a tételeket. Kérem, amikor befejezte a vásárlást írjon üzenetet. Általában az összevárást nagyon vásárlóbarátként kezelem, az előzetes egyeztetés hasznos és  mindig szívesen veszem.

Garancia : 1-2 darabos tételek esetén visszavásárlási garancia az átvételtől számítva 2 héten belül (nem érvényes a 'lot' és 'bulk' típusú tételekre). Minden esetleges problémára nagy figyelmet fordítok és igyekszem gyorsan, megfelelően kezelni. Ha bármi gond előfordul kérem jelezze e-mailben. Egy aukció számomra akkor záródik le ha a vásárló meg volt elégedve.


Kapcsolattartás : Az aukció befejezése után 0-2 órán belül általam írt automata galeriasavaria üzenetben megkapja a szükséges adatokat, ha ezen kívül még más adatra is szüksége van lépjen kapcsolatba velem email-ben. Nehezen ér el mobil telefonon, csak ritkán használom. Adódó probléma esetén ha szükséges felhívom. Ha nem válaszolok munkanapokon 0-48 órán belül az Ön által írt e-mailre, akkor valami gond adódott, vagy nem kaptam meg az e-mailt, vagy beteg lettem, esetleg váratlanul elutaztam.Előre is elnézést kérek ha ilyen előfordul.

Hétvégén és ünnepnapokon csak a legszükségesebb esetben válaszolok az e-mailekre.


A megvásárolt tételeket a vásárló által megadott  postacímre számlázom (ha más címre kell kérem hogy küldje el e-mail-ben).

Kérdésére szívesen válaszolok.

Jó licitálást kívánok!

arwayantika


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 hét
Postázás 960 HUF
Külföldi szállítás
Bárhova 7400 HUF

Mások ezeket keresték még