3 db könyv kertészkedőknek: 88 színes oldal a rózsákról, a virágos díszcserjékről és a sziklakertről


3.000 HUF 8.16 USD

Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 01.
Termékkód: 3147568
Megtekintések: 17
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

Lucifer54 (830)    
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 98.65%
Utolsó belépés: Ma, 07:10
Regisztráció: 2013. február 19.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:ragasztott
Jellemző:illusztrált

3 db könyv kertészkedőknek: 88 színes oldal a rózsákról, a virágos díszcserjékről és a sziklakertről

  1. A rózsákról (Ács Emőke 1988): A "virágok királynője" címmel i. e. 600 évvel Szappho illette a rózsát. E büszke címet azóta sem hódította el más, a rózsa a legnépszerűbb virágvilágsztárok egyike. Keleten és nyugaton egyaránt kultusza van. Hazánkban sincs kert, park nélküle. Népszerűsége érthető, hiszen a leghosszabb ideig virító cserjénk, május végétől a fagyokig bontogatja szirmait. Színskálája roppant széles, és küllemi megjelenésének gazdagsága ugyancsak páratlan. Érdemes foglalkoznunk termesztésével, amelyhez feltétlenül szükségesek a következő ismeretek.
  2. A virágos díszcserjékről (dr. Schmidt Gábor 1985): A házikert nehezen lenne elképzelhető virágos díszcserjék nélkül. Üde színfoltjaik gyönyörködtetik a szemet, jelzik a tavasz közeledtét, vagy éppen a nyár múlását. Zöld lombtömegük meghitt térfalat alkot, sűrű ágrendszerük fészkelőhelyet ad az énekesmadaraknak. Levágott ágaik vázába téve a lakás díszei. Ez a könyv ezt az értékes növénycsoportot kívánja bemutatni és - ha lehet - még jobban megkedveltetni. A tudományos nevük szerint ábécésorrendben következő fajok és fajtáik nagy része faiskolai forgalomban megkapható. Van azonban néhány olyan is, ami még viszonylag ritkaságnak számít. Elterjesztésük nem lehet nagy gond, hiszen csaknem valamennyi házilagos eszközökkel is szaporítható. Ehhez a következő rövid technológiai tájékoztató is némi segítséget nyújt
  3. A sziklakerti növényekről (Werán Zsolt 1987): A szabadidő hasznos eltöltésére kínálkozó számtalan lehetőség közül az egyik legkedveltebb a házikert vagy hétvégi kert építése, gondozása. Sokak vágya a hosszú tél után a saját sziklakertben való munkálkodás, gyönyörködés. Ha figyelmesen végigtekintünk egy többéves sziklakerten, az ott élő növények "szokásait" is megfigyelhetjük.

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest VII.
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még