Mezei András _ Éva, sok-sok Ádám és ...


2.500 HUF 6.88 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 19.
Termékkód: 3367942
Megtekintések: 34
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

manyi (1467)  
Vas megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 80%-ban10 óra alatt
Pozitív értékelések: 96.3%
Utolsó belépés: Ma, 00:12
Regisztráció: 2011. november 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:

Mi az a kétszáz kérdés, amit nem lehet megkérdezni egy mégoly őszinte kapcsolatban sem? Vagy ha lehet is – nem érdemes? Miféle jelekből lehet következtetni az érzelmek hőfokának enyhülésére – akár a szavak ellenére? Milyen terápia gyógyíthat ki a legsúlyosabb szerelmi csalódásból, s utóbb mivel lehet túljutni a terápián? Miféle lelki, szellemi, testi feltételek vezethetnek el a legteljesebb örömhöz – s hogyan ismételhető meg mind többször a megismételhetetlen? Miféle női praktikák segíthetnek a szerelem megtalálásában, felkeltésében és ébren tartásában, milyen taktika vezet legmaradéktalanabb élvezéséhez, s miféle életstratégia épülhet egy élményre, örömre és gyönyörre berendezett életre? S mit szól ehhez a másképpen berendezett világ, a más normáknak engedelmeskedő társadalom?
Az életéről mesélő „Éva” efféle kérdéseket vet fel és ezekre keres választ – elmondva érzelmi „fejlődésregényét”: a kizárólagosságra törekvés nagy illúzióitól és csalódásaitól a vidám poligámia tarka valóságáig és kalandos lelki „sérthetetlenségéig”; beszél normák és erkölcsök szabadságáról, a mindvégig megőrízhető belső függetlenségről – és a nagy érzésekre való képességről, amelyekkel mint a „szexuális forradalom” afféle barikádharcosa viaskodott, szembesült – és többnyire alulmaradt.



Szombathelyen átvehető, vagy postázom.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzombathely
Postázás2300 HUF
Egyéb1000 HUF

Mások ezeket keresték még