Ritka! A sűrűje 2. - Borbás Marcsi szakácskönyv 8500 Ft


8.500 HUF 23.12 USD

Az eladó szerint ajándéknak is kiváló.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 07.
Termékkód: 4766850
Megtekintések: 390
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Zicsibe (450)   
Komárom-Esztergom megye

Válaszadás: 91%-ban4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:02
Regisztráció: 2012. január 03.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Konyha:magyar
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:illusztrált

A sűrűje 2.

Borbás Marcsi

„Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi konyha kedvenceivé válnak és a családok asztalára kerülnek. Ezek az ételek szerves részét képezik mindennapjainknak, emellett pedig a szeretteinkkel töltött órák emlékének őrzői. Ezeket a recepteket már nagyanyáink is készítettek, majd továbbadták gyermekeiknek, végül mi is megtanultuk az elkészítésüket, és ma már mi szerzünk örömet velük. Amikor egy család együtt eszik, a vidám beszélgetések közepette megtelik a ház illatokkal, élményekkel, érzelmekkel. Ilyenkor az emberek figyelnek egymásra, erősödik köztük a kötelék, egységüknek jelképe pedig a családi asztal, melyet a következő száz recepttel igyekszem gazdagítani.”

Személyes átvételre Tatán van lehetőség, vagy postázni tudom.

.A postai díj csak tájékoztató jellegű, függ a választott szolgáltató

díjszabásától.

ksz

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételTata
Postázás1500 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még