Till Géza: Opera Zeneműkiadó 1967


900 HUF 2.45 USD

Garancia: 3 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 24.
Termékkód: 4821294
Megtekintések: 96
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

benkovics (362)   
Fejér megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 11:12
Regisztráció: 2022. január 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

Az utóbbi másfél évtized alatt örvendetesen szélesedett az operalátogatók köre, egyúttal megnőtt az olyan művészetkedvelők száma, akik komolyan érdeklődnek e csodálatos műfaj különböző elméletei, valamint gyakorlati kérdései iránt. A magyar könyvkiadás már eddig is szebbnél szebb kiadványokkal sietett az operakedvelők segítségére, hogy hallgatókból értőkké váljanak és mentől tudatosabban gyönyörködhessenek a halhatatlan mesterek remekműveiben. Az opera műfaja azonban végtelenül gazdag. Kincsei szinte kimeríthetetlenek, és számos kérdés eddig jórészt kiaknázatlan maradt, sőt sok az olyan probléma, amelyről magyar nyelven még egyáltalán nem szólottak.
Figyelmet érdemel például az a hallatlanul érdekes jelenség, hogy a prózai színházak látogatói - még azok is, akik valóban lelkes és rendszeres színházlátogatóknak számítanak - egy Shakespeare- vagy Schiller-drámát egész életükben aligha néznek meg többször, mint hatszor, legfeljebb nyolcszor, más színdarabot talán még annyiszor sem, az opera hívei pedig az egész világon évről évre újból és újból elzarándokolnak meghallgatni egy lényegében csak igen lassan kicserélődő repertoárt. Így azután nem ritka az olyan operabérlő, aki egy emberöltő során húsz-huszonötször is elszórakozik a "Szevillai borbély"-on, vagy végigkönnyezi a "Pillangókisasszony"-t, és mindig újabb szépségeket fedez fel benne. E páratlan vonzerő "titkát" aligha intézhetjük el egyszerűen azzal, hogy: "az opera jobban hat az érzelmekre, mint a színház, a közönség pedig - állandóan fokozódó intellektualizálódása ellenére is - végeredményben mégiscsak elsősorban érzelmileg befolyásolható lényekből áll."

14 x 10 cm, 901 oldal, védőborító nélkül

Szállítás: MPL házhozszállítás, MPL Postapont, MPL Postapartner, MPL csomagautomata

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
MPL - csomagautomata1425 HUF
MPL - házhozszállítás2915 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még