Nemes Nagy Ágnes: KÖZEL 100 KIADATLAN VERSSEL.4900.-Ft


4.900 HUF 13.33 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 21.
Termékkód: 4907186
Megtekintések: 75
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

sharky1 (991)    
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban40 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 07:09
Regisztráció: 2018. június 18.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés
Magyar/világirodalom:magyar irodalom

Ezekbe a postai díjakba 6-8-10 könyv is küldhető mérettől, súlytól függően.Kérem nézzen szét további ajánlataim,termékeim között is!

Nemes Nagy Ágnes: ÖSSZEGYŰJTÖTT VERSEK - KÖZEL 100 KIADATLAN VERSSEL

Kötésmód:kemény kötés

Kiadás éve:2016

ISBN:9789636765934

Kiadó:Jelenkor Kiadó

Nyelv:magyar

Oldalszám:782

Tömeg808 g/db

Nemes Nagy Ágnes (1922-1991) a magyar költészet kiemelkedő jelentőségű alakja, aki szinte szenvedélyes tudatossággal formálta egységessé lírai életművét. Köteteinek anyagát folyamatosan újrarendezte, új verseit az így kialakított szerkezetbe illesztette. Az 1986-ban megjelent A Föld emlékei című gyűjteményes kiadás tekinthető költői végakaratának. Ez a kötet a személyes közlésektől, életrajziságtól radikálisan elzárkózó, de izzó fegyelemmel megformált tárgyias költészet nagyszabású műve. Halála után azonban több kéziratos füzete is előkerült. Hátrahagyott versei azt mutatják, hogy szinte egész pályája során volt egy másik beszédmódja, belső használatra, amely nagy tárgyias lírájának ellenpontjaként lobogó indulattal beszélt legszemélyesebb tapasztalatairól, érzéseiről. Költői életműve így szó szerint megkettőződött. Az életmű két fele, noha ellentétes beszédmódot és versfelfogást követ, újabb ellentmondásként, ugyanazon az eltéveszthetetlen hangon szól.
Kiadásunk eredeti formában közli A Föld emlékei teljes anyagát, valamint a költő életében megjelent, de ebbe a kötetbe fel nem vett verseket. Közreadjuk továbbá a jelenleg ismert kéziratos vershagyaték teljes anyagát, köztük azokat a verseket is, amelyek a korábbi összegyűjtött kötetekben nem jelentek meg. Így a jelen kiadás közel kilencven korábban publikálatlan verssel bővült. Tartalmazza ezenkívül Nemes Nagy Ágnes életében megjelent és hagyatékából előkerült gyerekverseit. A versekhez készült jegyzetek az első megjelenés és a keltezés adatai mellett közlik a kéziratokban fennmaradt szövegváltozatokat is.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételEger
Foxpost - csomagautomata1639 HUF
Foxpost - házhozszállítás2459 HUF
GLS - házhozszállítás3950 HUF
MPL - csomagautomata1195 HUF
MPL - házhozszállítás2060 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még