Dolomiten. Die schönsten Berge der Welt / Großglockner: 200 Jahre Erstbesteigung (Bildband)


db x 8.000 HUF 21.76 USD
Elérhető: 2 db

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 22.
Termékkód: 4919516
Megtekintések: 29
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

ANTIKritaS (817)    
Vas megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.38%
Utolsó belépés: Tegnap, 21:16
Regisztráció: 2021. október 15.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Nyelv:német
Állapot:
Jellemző:illusztrált

Az ár egy könyvre vonatkozik, amelyiket választja:

1.)

Szerző:Reinhold Messner Jakob Tappeiner

Cím:Dolomiten. Die schönsten Berge der Welt.

Formátum:330x240 mm

Oldalak:252

Súly:1974 g

Borító:Kemény kötés

Nyelv:német


Remek könyv lenyűgöző képekkel.

2,)

Grossglockner: Az első felemelkedés 200 éve (illusztrált könyv)

szerző: Wolfgang Pusch (szerző), Leo Baumgartner (szerző)

Kétszáz évvel ezelőtt álltak az első emberek a Großglockner csúcsán, Ausztria legmagasabb és valószínűleg legszebb hegyén. Ez az évforduló alkalom arra, hogy új és átfogó módon dokumentáljuk a Großglockner varázsát. Mert a Großglockner a Keleti-Alpok alpinizmusának történetét tükrözi, a 18. század végi kezdetektől a hegygerincek és falak emelkedésén át az újabb idők szélsőséges útvonalaiig. A Glockner hegymászás fejlődését számos kunyhó és ösvény építése kísérte a Grossglockner High Alpine Roadig, ahonnan évente több mint egymillió ember csodálja meg a Grossglocknert. A hegy és a völgyi városok, Heiligenblut és Kals hegymászó története mellett a több mint 30 csúcs megmászásának leírása is fontos téma ennek az illusztrált könyvnek. A klasszikus emelkedők mellett a modern útvonalakat is figyelembe veszik. A Großglockner lábánál található sítúrák és túrázási lehetőségek is bemutatásra kerülnek. A könyvben található pontos térképek és emelkedési vázlatok segítségével még a nem lakóhellyel rendelkezők is követhetik az útvonalakat a hegyen és környékén. A művet a Grossglockner High Alpine Roadról és a Hohe Tauern Nemzeti Parkról szóló cikkek zárják, amelyek közepén a Grossglockner tornyosul. A szerző, Wolfgang Pusch szinte az összes hegymászót maga fedezte fel, csakúgy, mint a hegyi vezető és Leo Baumgartner fotós, aki elsőként mászott meg három útvonalat. A könyvet érdekes történelmi leírások és számos lenyűgöző fotó illusztrálja. A szerzőktől és más híres hegymászóktól és fotósoktól származnak, mint például Willi End, Klaus Hoi,



Minden vásárlás után elektronikus számlát állítok ki.

A terméket alapos csomagolás mellett, a mindenkori postai díjszabással postázom. de átvehető személyesen is Szombathelyen.

Kedves Vásárlóim!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2022. évi XIII. törvény ( a kisadózó vállalkozások tételes adójáról ) változása miatt, 2022. 09. 01. napjától nem állíthatok ki számlát vállalkozások, civil szervezetek, társasházak és adószámmal rendelkező magánszemélyek részére.

Megértésüket köszönöm.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzombathely
Postázás2590 HUF
Egyéb1590 - 1790 HUF

Mások ezeket keresték még