VASZARY GÁBOR: Ő - Torontó, 1966. (57)


1.300 HUF 3.55 USD

Garancia: 3 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 24.
Termékkód: 4940792
Megtekintések: 11
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Klarissza555 (78)    
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 17:59
Regisztráció: 2017. augusztus 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:vászon
Jellemző:illusztrált
Magyar/világirodalom:magyar irodalom

ELADÓ A FOTÓKON LÁTHATÓ KÖNYV:

VASZARY GÁBOR: Ő

A szerző eredeti fekete-fehér rajzaival illusztrálva

Kiadás éve: 1966 Pannonia; TORONTO

Méret: Szélesség: 14,5 cm, Magasság: 20 cm

308 oldal

Súly: 435 g

Részlet a könyvből:

„Egy héttel ezelőtt még azt mondat nekem: – Kis kincsem, nagyon szeretlek. Olyan nagyon szeretlek, hogy éjjelenként riadtan felülök az ágyamban, a szívemre szorítom a kezem és belesuttogom az éjszakába a nevedet. A testem borzong, az ajkam reszket, a szemeim könnyekben fürdenek … kínomban kiharapom a csipkés vánkosomat … Másnap pedig egy olyan őrült pofont kapok az anyámtól, hogy csak úgy zúg tőle a fülem. Ezt mondta egy héttel ezelőtt. Arra is emlékszem, hogy végigsimítottam a hajamat és minden ok nélkül köhintettem egyet: – Oh, te kis szerelmes csacsi, hiszen tudhatod, hogy rám mindig számíthatsz. Igen, ezt mondtam. Ilyen szellemes voltam. És volt még egy előkelő hanyag mozdulatom is, – szinte elírhatatlan. Egy hétre rá megcsalt. Ez pedig most van. Most már mozoghatok, ahogy akarok. Rögtön vissza kellene menni hozzá. – Nem, édesem, nem békülök ki veled, csak azért jöttem vissza, mert az előbb elfelejtettem magyarázatot kérni arra vonatkozólag, hogy egy héttel ezelőtt még azt mondtad, hogy éjszaka riadtan suttogsz az ágyban, te… félkézzel fojtlak meg… Hol itt az összefüggés, bestia? … Hol az összefüggés? De nem fontos. Bele kell ebbe őrülni. Most mi lesz velem? Édes egyetlenem, miért tetted ezt velem? Itt ülök a Dome terrasszán egy csésze feketekávé előtt, undorító, fekete lötty, kedvem volna kivágni az egészet a bulvár Montparnasse-ra… Két héttel ezelőtt meg azt mondta: (Én mindenre emlékszem) – Úgy szeretlek, ahogy még senki se szeretett senkit a világon. Csak ezt ne mondta volna. Most mit csináljak ezzel a mondattal? Na és Philemon és Baucis? És Rakhel, aki hét évig szolgált azért a kutya férfiért és lépre csalták … a Leával … illetve … ja, igaz … pardon … Jákobbal történ … Tizennégy esztendeig szolgált a nőért … Ennyiével különbek a férfiak. De voltak nők is, akik kitartottak a szerelmükben. Ott van Baucis. Pedig bizonyára neki is voltak kísértései és ő sem volt fából … Na, igen, eleinte nem.”

SZÍVESEN AJÁNLOM!

Személyes átvétel - időpont egyeztetéssel: TÖRÖKBÁLINTON,

vagy 5.000,- Ft össz-értékű vásárlás esetén :

BUDAPEST VI. KERÜLET, vagy a KELENFÖLDI PU. PARKOLÓJÁBAN.

Ha a kedves vevő kéri, futárral is - előre utalással - megoldható a szállítás.

A mostani árak: MPL AJÁNLOTT LEVÉL HÁZHOZ, BUBORÉKOS BORÍTÉKBAN: 1.800,- Ft, MPL automatába: 1.195,-Ft FOXPOST automatába 1.639,- de MINDIG AZ AKTUÁLIS tarifa szerint, amit egyeztetünk a vásárlás előtt.

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételTörökbálint
Postázás1800 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még