A hirdetés lejárt, a termék nem kelt el. A gombra kattintva jelezheti az eladónak, hogy érdekli a termék és kérheti a hirdetés újraindítását.
Érdekel a termék

Régi klf. könyvek, lapok, 16 rekesznyi


149.000 HUF 409.76 USD

Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. április 20.
Termékkód: 4986956
Megtekintések: 445
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Sanyibacsi1953 (92)    
Baranya megye

Válaszadás: 100%-ban18 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 23:18
Regisztráció: 2010. december 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Téma:vegyes
Állapot:közepes
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:illusztrált

Tisztelt Érdeklődő! Az eladó könyveket rekeszekben helyeztem el a fotózás után egy tiszta, száraz raktárhelyiségben. A gyermek- és ifjúsági irodalomtól a sporton és a tudományos-tájékoztató irodalomig bőven akad benne olvasnivaló!

Majdnem mindegyik rekesz tartalmáról 3 fotót készítettem a tiszta lépcsőkön, hogy jobban látszódjanak, de ebből a háromból a lehetőségek miatt fel is töltöttem a 20-at. Kérésre a többit is mellékelni tudom.

A kb 16 rekesznyi könyv állapotáról se most, se később pontos leírást nem tudok adni, de kérdésére azért igyekszek jól megválaszolni.

A fotókon ki nem nyitott ,könyvek" vsz. befűzött lapokat tartalmaznak, illetve a sporttal, labdarúgással foglalkozó rekeszt és több tétel újságot is) csak felülről volt időm lefotózni, és ebben a ,puhafedeles" részben sincs két egyforma kötet. Egyébként ezt a sportos rekeszt ajándékképpen adnám a többihez!) Jelentősnek tartom, és a téma gyűjtőinek figyelmébe ajánlom az orvoslás és gyógyszerészet területéről a tájékoztató anyagot, lapokat.

Egyelőre technikai okok miatt sem szeretném megbontani a hirdetés tartalmát, mivel ezt a kb. 500 kötetet - (az újságok nélkül) - átlag csak 300 Ft-al számoltam...

Alku a helyszínen már nincs, ha valamit nem kérdezett meg licitje, vagy az indulása előtt, utána már semmilyen garanciával, vagy költségtérítéssel nem élhet! Némelyik régi könyvből hiányozhatnak lapok, illetve a kötés meglazulhatott, ezért áraztam és árulom így. Az összár tartalmazza a műanyag rekeszek árát is, és a felrakodásban is tudok segíteni, ha nem alkuszik!

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel Pécsvárad
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még