Daxelmüller Christoph - Zauber Praktiken, Zauberpraktiken, die Ideengeschichte der Magie v


7.000 HUF 19.09 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. április 29.
Termékkód: 5007442
Megtekintések: 209
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

ANTIKritaS (818)    
Vas megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.38%
Utolsó belépés: Ma, 16:13
Regisztráció: 2021. október 15.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Nyelv:német
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:illusztrált

Szerző:Daxelmüller Christoph

Cím:Zauber Praktiken, Zauberpraktiken, die Ideengeschichte der Magie von Christoph Daxelmüller

Kiadó:Albatros Verlag im Patmos Verlag

Formátum:22 cm

Súly:800g


Kiadás:398 számos illusztrációval.

Borító:Karton borító OU-val

Nyelv:német

A mágia új társadalomtörténete a késő ókortól a 20. századig lenyűgöző képet ad a varázsgyakorlatok vallási és szellemtörténeti alapjairól, és alapos tájékoztatást nyújt a nyugati esküvő valamennyi fontos okkult hagyományáról Ünnep, A Sátán halála, A varázslás születése és a népi mágia feltalálása, A mágus születése, A mágia eredete, A démon felemelkedése és bukása, A mágia elveszett ártatlansága, A korai kereszténység és a babona gonoszsága , Az ókorok démonológiája és az Újszövetség, A hittől a babonáig, Varázslat vagy az emberi kíváncsiság gonoszsága, Az ördög, Wotan és a misszionáriusok. Varázslat a korai középkorban, mágiaelméletek Augustus szerint, a pogányság maradványai, A germán és kelta eredet, a pokoltól való félelem, az elvarázsolt középkor, a száműzetéstől a kivégzésig, Aquinói Tamás, babona és jóslás és az ördög, ördögi fantáziák. A veszélyeztetett középkor, Pán, Sátán, Lucifer. A nyugati ördög szaporodása, gnosztikus mítoszok és következményeik, a Templomosok Rendjének vége, Kabbalista elméletek, titkos társaságok és jézusi mítoszok / halálra imádkozás és fekete tömegek, boszorkány, inkvizítor, szomszéd, varázsgyakorlatok, boszorkánytörténetek, hogyan lehet boszorkány, boszorkányság metamorfózisai , A nő, a mágia és az önkielégítés mágiájának természettudománya, szentek és boszorkányok, méreg és gyógymódok, a női menstruáció és a női mágia eredete, a női mágia Janus arca bűvész. A varázslatos naturalis, az asztrológia és az amulettek, a magia naturalis fajai,Kulcsszavak:Varázslatok , mágia , mágia , gyógyító művészetek , babona , vallás , egyház , társadalomtörténet , mágikus gyakorlatok , okkult hagyományok , nyugat , Sátán , halál , félelem , démonok , ördög , Wotan , misszionáriusok , varázselméletek , pokoli félelem.

Minden vásárlás után elektronikus számlát állítok ki.

A műalkotást alapos csomagolás mellett, a mindenkori postai díjszabással postázom. de átvehető személyesen is Szombathelyen.

Kedves Vásárlóim! Tájékoztatom Önöket, hogy a 2022. évi XIII. törvény a kisadózó vállalkozások tételes adójáról ) változása miatt, 2022. 09. 01. napjától nem állíthatok ki számlát vállalkozások, civil szervezetek, társasházak és adószámmal rendelkező magánszemélyek részére. Megértésüket köszönöm.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzombathely
Postázás2390 HUF
Egyéb1295 HUF

Mások ezeket keresték még