Dr. Randé Jenő: Koktélparti


1.490 HUF 4.12 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. május 22.
Termékkód: 5051037
Megtekintések: 161
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (39)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban8 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.22%
Utolsó belépés: 2024. május 03.
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Téma:koktél
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:első kiadás, illusztrált

Axel Springer-Budapest Kiadói Kft., Budapest, 2002. fűzött kemény papírkötés, 239 oldal, 25 cm x 18 cm, színes fotókkal gazdagon illusztrált. A védőborító alul kissé szakadt.

Egy-egy országot, népet nem utolsósorban az ételeiről, étkezési szokásairól lehet a legjobban megismerni - vallja a könyv szerzője, aki tudósítóként és diplomataként a fél életét külföldön töltötte, s módjában állt végigkóstolgatni a világot.
Tapasztalatait, kedves emlékeit papírra vetette, így jelenhetett meg kiadónk gondozásában előbb A világ ételcsodái, majd a világ leghíresebb borait, s a hozzájuk illő ételeket felsorakoztató Kóstolgató, az idén pedig a trilógia méltó záróköteteként a többi italból összeállított koktél.
A Koktélparti nem egyszerű tanulmány, nem is receptkönyv, sokkal több annál: izgalmas kalandozás földrészeken és történelmi korokon át. S mire a végére ér az olvasó, nemcsak a szerző legszemélyesebb emlékeivel gazdagodhat, nemcsak rafinált koktélok és ínycsiklandó ételek receptjeit ismerheti meg, hanem azt is megérti, hogy miként befolyásolja egy-egy nép alkoholfogyasztási szokásait saját nemzeti itala.
Hogy a Daiquiri vagy a Tequila miért éppen Hemingway hőseinek volt a kedvence, mi is az a Calvados, amibe a Remarque-regények szereplői fojtották örömüket-bánatukat, vagy mi az a Maraschino, amit a romantikus szerelmes regények hősnői kortyolgatnak.
S ahogy az előző két kötetben megszokhatta az olvasó, ez az összeállítás is úgy készült, hogy az egyes italokhoz leginkább illő ételek, illetve az adott itallal készíthető finomságok receptjei is megtalálhatók a könyvben.

Szállítási díjak: Packeta csomagpont 1300 Ft, Packeta házhoz szállítás 1700 Ft, GLS csomagpont 1500 Ft, GLS házhoz szállítás 1900 Ft, Foxpost automata: 1500 Ft, Magyar Posta házhoz szállítás 2400 Ft.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Személyes átvétel Budapest IV.
Postázás 1490 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még