Pánczél Magda: Ízletes, nem hízlaló ételek /Színe-java sorozat/ Minerva 1970


600 HUF 1.63 USD

Garancia: 3 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 12.
Termékkód: 5071308
Megtekintések: 246
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

benkovics (362)   
Fejér megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 05:02
Regisztráció: 2022. január 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Konyha:magyar
Állapot:
Kötés típusa:tűzött
Jellemző:illusztrált

Sokan vannak - és nemcsak a nők között -, akik ijedten figyelik meg önmagukon az állandó testsúly gyarapodást. Szeretnének ennek gátat vetni, de a koplalás bizony nehéz, főként a dolgozó embernek. Kis füzetünk segítséget kíván adni azoknak, akik szívesen fogyasztanának ízletesen elkészített, de nem hízlaló ételeket. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy könyvünk nem diétás szakácskönyv, nem fogyókúrára ad tanácsot. Fogyókúrát kezdeni kizárólag orvos tanácsára, orvosi felügyelet mellett lehet. Mi azt szeretnénk elérni, hogy olyan változatos ételsorral biztosítsuk a család táplálkozását, amely nemcsak az étvágyat csillapítja, hanem megszerzi az evés örömét is, és mégsem okoz nem kívánatos gömbölyödést.
Könyvünkben zsírszegény, sószegény, szénhidrátszegény recepteket talál az olvasó. Hangúlyozzuk: nem zsírtalan, sótalan és szénhidrátmentes recepteket. Általában pici sót javasolunk, s a felhasznált élelmiszerek és fűszerek között is vannak sótartalmúak. Igen kevés zsiradékot használunk, de ez semmi esetre sem jelenti a teljesen zsírtalan kosztot! Ilyet huzamosabb ideig csak orvosi rendeletre szabad fogyasztani. A szénhidrátokat már csak azért sem mellőzhetjük teljesen, mert főzelékeink egyik fontos alkotórészét képezik, és sok receptünknél van szükség arra is, hogy egy kevés lisztet használjuk. Burgonyarecept - éppen a szénhidráttal való takarékosság miatt - kevés van a könyvben. De felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kínai vagy indiai módon elkészített száraz rizs a legalkalmasabb szénhidráttartalmú étel a karcsúság megőrzése érdekében.

20 x 14 cm, 32 oldal, színes illusztrációkkal

Szállítás: Elsőbbségi levél, MPL házhozszállítás, MPL Postapont, MPL Postapartner, MPL csomagautomata

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás330 HUF
MPL - csomagautomata1425 HUF
MPL - házhozszállítás2915 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még