'Nicholas C. Demetry: A lélek ébredése - Paratudományok > Energiák > Csakrák


5.500 HUF 14.96 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. június 01.
Termékkód: 5071408
Megtekintések: 247
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

szolieri (2021)   
Győr-Moson-Sopron megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.87%
Utolsó belépés: Ma, 19:41
Regisztráció: 2014. május 11.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

Nicholas C. Demetry: A lélek ébredése

Energiák > Csakrák

>->

A könyv szerzői a kollektív vallásfilozófia, az egyéni spirituális tapasztalatok és a modern pszichológia területeit foglalják egységbe. Ebben mesterünk, Daszkalosz, a ciprusi mágus nyújtott bölcs és szeretetteli útmutatást.
Daszkalosz - bár a keresztény vallás összefüggéseiben tanított, és Jézus volt a példaképe - tanításaiban a világ nagy vallásainak szellemi egységét hirdette. Az életet is egységében szemlélte, s a spirituális tapasztalást nem különítette el az ember egyéb tapasztalási területeitől. Rámutatott arra, hogy az elkülönültség gyógyításának egyik kulcsa a személyiség megértésében rejlik. Ez az enneagram személyiségtípusai, az energiatest szerkezete és a csakraközpontok tanulmányozásával segíthetjük elő.
"Munkánkban Jézusra, mint a nyugati civilizáció központi vallási alakjára összpontosítottunk, de jól tudjuk, hogy a világvallások sok nagy mestere hasonlóképpen lehetne e könyv fő alakja. Noha szándékunk, hogy segítsünk valóságosabb, élőbbé tenni az olvasó saját vallását, alapvetően a világvallások szellemi egységét támogatjuk az emberiség nagy családjában. Könyvünk nem csak a lelki egészség szakembereinek szól, hanem mindenkinek, aki életének minőségén javítani szeretne.
Mindenekfölött pedig fejet szeretnék hajtani a szeretet előtt, mint önmagunk és a teremtés egyesítő eleme előtt. A könyv gyakorlati alkalmazása és a gyakorlatok azt a célt szolgálják, hogy a szeretettől elválasztó zárak feloldódjanak, és felébredjen szívünkben a szeretet emléke - s akkor oly derűsen és örömmel járjunk a hétköznapok útját, mint egykor a szentek." - vallják a szerzők.
Az egyes fejezetek témái ábrákkal, gyakorlatokkal és esettanulmányokkal egészültek ki, továbbá olvashatunk egy Daszkalosszal folytatott személyes beszélgetést is. Jelen kötet korábban Egyetemes küldetés címmel megjelent könyv bővített, átdolgozott kiadása.

>->

Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés

Oldalszám:202 oldal

Méret:24 cm x 17 cm

Néhány fekete-fehér ábrával illusztrálva.

Az előzéklapon tulajdonosi bejegyzés van.

Kérésre postázom.

Több könyv együttes vásárlása jobban megéri.

Nézzen körül a kínálatomban. Köszönöm.


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
MPL - csomagautomata1425 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még