Mihóczy László: Nem invazív kardiológiai vizsgálómódszerek


1.990 HUF 5.42 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. június 16.
Termékkód: 5100664
Megtekintések: 138
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (39)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban5 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.22%
Utolsó belépés: Ma, 08:33
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:illusztrált

Medicina Könyvkiadó, Budapest, 1983. vászon, 263 oldal, 20 cm x 15 cm, ábrákkal illusztrált.

SZERZŐ: Dr. Faragó Eszter, Dr. Istvánffy Mária, Dr. Kékes Ede, Dr. Matos Lajos, SZERKESZTŐ: Dr. Krúdy Erzsébet, Mihóczy László.

Az eredeti cél a nem invazív kardiológiai vizsgálómódszerekről minden részletre kiterjedő kézikönyv megírása volt. Ez ugyan a megszabott terjedelem miatt nem vált lehetővé, a Medicina Könyvkiadó mégis jelentős segítséget nyújtott számunkra egy olyan mű közrebocsátásában, amely a ma világszerte terjedőben levő szemlélethez útmutatóul szolgálhat. A szívbetegek vértelen úton való vizsgálata az utóbbi időben egyre nagyobb fontosságú. Ez a köny elsősorban az ehhez szükséges legkorszerűbb módszereket tárgyalja. Nem törekedtünk teljességre, a könyv nem tartalmaz pl. hagyományos elektrokardiográfiával foglalkozó fejezetet, sem részletes fonokardiográfiás tudnivalókat. Ez fölösleges is lett volna, hiszen e szaktárgyakból hazánkban kitűnő magyar nyelvű művek állnak rendelkezésünkre. Részletesebben foglalkozunk viszont azokkal a területekkel, amelyekrő írásos anyag hazánkban kevés vagy alig van. Az olvasó megtalálja a legfontosabb módszereket, amelyek ma a szívbetegek nem invazív kivizsgálásában igénybe vehetők, támpontot kap azok tényleges értékéről és a bőséges irodalomba lehetőséget, hogy bármelyik szakterületen alaposabban tájékozódhassék.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IV.
Postázás1500 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még