Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

HORVÁTH MIHÁLY:MAGYARORSZÁG FÜGGETLENSÉGI HARCZÁNAK TÖRTÉNETE 1848-1849 EREDETI KÖTÉS 1871-72 RÁTH M


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. ápr. 14. 17:41

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 13.
Termékkód: 5102902
Megtekintések: 36
Megfigyelők: 10
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:19. század
Állapot:kiváló
Kötés típusa:vászon

A cimben leirt és a fotókon látható unikálisan ritka EREDETI ARANYOZOTT VAKNYOMOTT KIADÓI ritka kötés változatú három kötetes mű -a tevőlegesen szemtanú szerző ikonikus műve a témában. Az első hazai kiadás Ráth Mór féle 1872 es pesti kiadás...-ugye a kiegyezés után már itt is nyomdába kerülhetett-de a legelső az a legelső genfi PUKY MIKLÓS (szintén,mint ahogy az iró is a távollétében halálra itélt és jelképesen felakasztott volt komáromi kormánybiztos) nyomdájában 1865 ben nyomott EMIGRÁNS kiadás. volt-tehát a hirdetés tárgya sorrendben a harmadik DE a második hazai kiadás volt! A másodiktól geometriai méreteiben és papir minőségben tér el.Mindhárom kötet kiváló eredeti szép állapotban-tiszta, nem foltos,nem szakadozott hiánytalan belvilággal rendelkezik-a könyvtestek extrém erősek-külsőre is szépek-a fotón a sarkok kis kopása erősebbnek látszik,mint a valóságban-de abszolút nem veszélyes.

18x13 cm 535+ 539+532old.

Kedves vásárlók! Vessenek tán egy pillantást az antik könyv kategóriában feltöltött többi folyamatosan növekvő számú hirdetésemre is,hátha találnak köztük kedvükre valót!

MPL automatába,MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint.

TISZTELETTEL KÉRNÉM A KEDVES VÁSÁRLÓKAT HOGY A LEÜTÉS UTÁN MAX HÁROM NAPON BELÜL RENDEZZÉK AZ ÁTUTALÁST-VAGY HA ELTÉRŐ KÉRÉSÜK LENNE EZ IDŐBEN ENGEM A GS LEVELEZŐ FELÜLETÉN ÉRDEMBEN MEGKERESNI SZIVESKEDJENEK! HA ELMARADNA,SEMMISNEK TEKINTEM AZ ADÁS-VÉTELT,NEGATIVVAL ÉRTÉKELEM,A TERMÉKET ÚJRA INDITOM ÉS A HANYAG FELHASZNÁLÓT KIZÁROM A VÁSÁRLÓIM SORÁBÓL!SZIVES MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás3215 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még