Kácsor László: Vízparti táborozás


1.000 HUF 2.72 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. június 26.
Termékkód: 5119463
Megtekintések: 120
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (103)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:44
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

Kácsor László: Vízparti táborozás

Amikor a hazai folyómenti tájakat jártam, gyakran fölvetődött bennem a gondolat: talán mások is szívesen keresnének felüdülést a csendes vízparton, ha ismernék azokat a helyeket, ahol érezni lehet a természet közelségét, az erdők háborítatlan nyugalmát, még annak árán is, ha ennek az élménynek a fejében olykor le kell mondani a szokványos értelemben vett kényelemről.
Egy-egy ilyen kirándulást nem kell föltétlenül összekapcsolni a horgászattal, hiszen a szemlélődés, az ország vizeinek megismerése önmagában is szórakoztató és pihentető, a tábori élet pedig mindenképpen frissít, öntevékenységre késztet. A természetszerető embert, úgy hiszem, nem kell különösebben csábítani, hogy kedvet kapjon a nomád életre.
Ezekkel a gondolatokkal vállalkoztam a túravezető szerepére. Az útvonalak megválasztásában természetesen elfogult és önkényes voltam, azokat a helyeket vettem elsősorban számításba, ahol magam is jártam, és amelyek távol esnek a megszokott, ma már élvezhetetlenül agyonzsúfolt üdülőhelyektől. Arra is gondoltam, hogy a táborhelyekig ne kelljen túl sokat gyalogolni, ha nem autós kirándulóról van szó. A legtöbb település, amely az ajánlott kirándulóhelyek közelében fekszik, az autóbuszjáratok útvonalába esik. Legegyszerűbben természetesen vízi járművel érhető el valamennyi.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Foxpost - csomagautomata1200 HUF
Foxpost - házhozszállítás2200 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még