Berlitz antik illusztrált angol nyelvkönyv 1913-ból


5.000 HUF 13.60 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. július 09.
Termékkód: 5143359
Megtekintések: 196
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

vgab (170)  
BUDAPEST

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:02
Regisztráció: 2021. február 22.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:20. század
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:illusztrált

Angol fordítás elérhető

M.D. Berlitz illustrated Book for Children, 30th Edition, 1913. 111 oldalas illusztrált angol nyelvkönyv 1913-ből. A képen látható jó állapotban foltokkal, hiánytalan állapotban. A leckéken kívül olvasmányokat, alapszókincset és a korabeli Berlitz nyelviskolák listáját, címeit is tartalmazza.

Maximilian Berlitz 1872-ben vándorolt ki Németországból az USA-ba és 1878-ban alapította első nyelviskoláját Providence-ben, Rhode Island államban. Saját tapasztalatai és tanítványaival való foglalkozása jutatta arra a gondolatra, hogy egy idegen nyelvet akkor lehet könnyen és gyorsan megtanulni, ha a tanár kezdettől fogva mindig az idegen nyelven beszél, tanít. Berlitznél a hallgató s a tanár nem használhatta anyanyelvét. A teljes "belemerülés" az idegen nyelvbe tulajdonképpen a módszer lényege. Másik, alaptétele az volt, hogy az idegen nyelvi tanítást kizárólag külföldi tanerők látták el, akiknek az idegen nyelv anyanyelvük volt. Ezek között ismert neveket is voltak, mint Emile Zola vagy James Joyce.


Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest
Egyéb1000 - 2000 HUF

Mások ezeket keresték még