Sáfár Katalin: Mégsem történt semmi


1.490 HUF 4.14 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. július 31.
Termékkód: 5178544
Megtekintések: 114
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (39)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban11 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.14%
Utolsó belépés: 2024. május 09.
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:20. század
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:első kiadás

Franklin Társulat, Budapest, aranyozott gerincű kiadói vászonkötés, 241 oldal, 20 cm x 13 cm, Franklin-Társulat Nyomdája nyomása, Budapest.

Részlet:
Amíg a kocsi előáll
Mikor a szállító emberei megjöttek, hogy a személypoggyásznak szánt bőröndöt előrevigyék a vonathoz, Judit úgy nézett utánuk, mintha egy koporsót vittek volna el a házból. Néha a legegyszerűbb dolgokban is szimbolumot látott; így most is tudta, hogy valami elment az életéből. Íme, két ember jött, ismeretlen fuvarosok, felkapták a bőröndöt, melyben tizenkét rend fehérnemű, egy crém és egy fekete selyemruha, több más ruhadarab, cipők, harisnyák és három vastag, kartonfedelű füzet - leendő naplója - volt becsomagolva és kivitték. Tulajdonképpen itt kezdődik az ő útja, amely a csodás ismeretlenbe vezet. A bőröndöt majd ő követi a déli vonathoz.
Csak azt kellett volna mondania az anyjának: "Ne tessék odaadni, nem utazom" - és megszűnt volna ez az egész lázas lüktetés, amely napok óta beteges tünetként keringett a ház ereiben... Utazik Judit... Elmegy Judit... Csak egy szót kellett volna szólania, és egyszeriben elmaradhatott volna ez az egész nagy vállalkozás, amelyre csupán saját szeszélye ösztökélte. Az anyja nem csodálkozott volna és senki sem csodálkozott volna, hogy az Erdődi-lány nem ment el az egyetemre, hanem végre megjött az esze és beiratkozott egy tánciskolába, hogy olyan legyen, mint minden más fiatal lány...

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Személyes átvétel Budapest IV.
Postázás 1500 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még