Heinz Sobota A ​kurvapecér


1.000 HUF 2.76 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 15.
Termékkód: 5205793
Megtekintések: 76
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

aqua (2797)    
BUDAPEST

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 00:05
Regisztráció: 2011. július 11.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló

Heinz Sobota A ​kurvapecér

Ez ​a könyv: önvallomás. Egy már tizenéves fővel börtönt járt fiatalember az élet minden elképzelhető mocskában meghempereg. Egy lányt„ aki önként adná oda magát neki, társával együtt megkínoz és megerőszakol. A magának kiszemelt nők férfipartnereit félholtra veri. Szűzlányokat csábít el, bolondít magába, és farag belőlük általa futtatott strichkurvát. Váltott hölgyekkel striciskedik, időnként egy-egy kasszafúrásba is beszáll. Később öl is. A börtönben fiúkkal közösül. És közben ír, ír, ír, mert hihetetlen módon ez az egyetlen dolog, amelyhez igazán ért. Szánalmas életúja egy egész társadalmi réteg ijesztő látleletévé válik a tolla alatt.
Meg akarja érteni a világot, s eközben saját magával sincs tisztában. Nem érti, miért nem képes még a Nagy Szerelem sem átlendíteni a tisztességes oldalra. Nem érti, miféle belső elrendelés nyomán választja mindig, újra meg újra, cselekedeteiben csakúgy, mint nyelvezetében az alvilági létet. Képtelen fölébe kerekedni önnön lelki ernyedtségének, holott tudja, hogy ismét csak börtön lesz a következő állomás.
Ez az író-kurvapecér nem finomkodik, a négybetűs szavakat nem rejti a torkába, de a különféle nemi aktusoknak itt-ott gyomorfordítóan naturális megjelenítésében sem a polgárpukkasztás vezérli, hanem a szándék, hogy érzékeltesse: a test muszáj és az ocsmányság tejtestvérek, kéj és förtelem egy tőről fakad, legalábbis az általa legjobban ismert közegben.

Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel Budapest
Postázás 1230 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még