Antik Enteriőr 2005 (XII. Magyarországi Régiségkiállítás és Vásár) - Plug 2005 (Kortárs Művészeti Ki


1.000 HUF 2.72 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 15.
Termékkód: 5261411
Megtekintések: 110
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

aqua (2787)    
BUDAPEST

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 19:10
Regisztráció: 2011. július 11.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Jellemző:első kiadás, illusztrált

Antik Enteriőr 2005 (XII. Magyarországi Régiségkiállítás és Vásár) - Plug 2005 (Kortárs Művészeti Kiállítás és Vásár)

Kiállítási katalógus. Színes fotókkal, reprodukciókkal gazdagon illusztrálva.

-A tavalyi, 11. alkalommal megrendezett Antik Enteriőrön a vásárba a kortárs művészetet is bevonó kedeményezés első lépéseként négy magyar kereskedelmi galéria mutatkozott be: az acb Galéria, a Knoll Galéria Budapest, a Vadnai Galéria és a Várfok Galéria. Bár a kortárs művészet iránti hazai kereslet még nem jelentős, a jelenkori művészeti tendenciák iránti érdeklődés a hazai közönség körében is megfigyelhető. Ennek is köszönhető, hogy az idén már 8 budapesti és 2 külföldi kortárs művészeti galéria állít ki az Antik Enteriőr kortárs művészeti szekciójaként megszülető Plug 2005-ön: acb Galéria, Deák Erika Galéria, Dovin Galéria, Karton Galéria, Knoll Galéria Budapest, Mission Art Galéria, Vadnai Galéria, Várfok Galéria, Vintage Galéria, valamint valamint a párizsi Serge Panijel Galerie és a zürichi Lutz und Thalman Galerie.
Figyelemre méltó, hogy míg az egyetlen hazai antik vásáron kiállított antik műtárgyak zsűrizése nem teljes körű, addig az idén debütáló kortárs művészeti kiállításon és vásáron résztvevő kortárs művészeti galériák, az általuk képviselt művészek, illetve alkotásaik már több nemzetközi grémium előtt is bizonyították kvalitásukat.
A Plug-on a nemzetközi művészeti vásárokon tapasztalatokat szerzett s művészeikkel a nemzetközi színtéren folyamatosan jelenlévő kereskedelmi galériák állítanak ki. Ezek a kereskedelmi galériák, a magyar kortárs művészet követeiként olyan jelentős vásárokon szerepeltek, mint a madridi ARCO ( Deák Erika Galéria, Dovin Galéria, Várfok Galéria), a párizsi FIAC (Várfok Galéria), a kölni Kunstköln (acb Galéria, Knoll Galéria Budapest, Vadnai Galéria, Várfok Galéria), a berlini Artforum (Deák Erika Galéria), a bolognai Arte Fiera (Deák Erika Galéria, Knoll Galéria Budapest), a bécsi viennAfair (acb Galéria, Deák Erika Galéria, Knoll Galéria Budapest, Vintage Galéria), a Paris Photo (Vintage Galéria), a genfi Europ”Art-t (Dovin Galéria), valamint a zürichi (Várfok Galéria) és frankfurti vásárok(Deák Erika Galéria).
Örvendetes, hogy az alkotókat a nemzetközi művészeti élet vérkeringésébe bekapcsoló kortárs művészeti galériák együtt jelenhetnek meg az Antik Enteriőr keretében, bízva abban, hogy komoly invesztíciót is igénylő érdemi munkájuk meghozza gyümölcsét és elnyeri a hazai közönség és az antik művészetet gyűjtők figyelmét. A kortárs művészetért már lelkesedő gyűjtők és látogatók számára pedig egy orientációs pontként is működő, szakmai színtér alakulása veheti kezdetét a 2005-ben útjára bocsátott hazai kortárs művészeti kiállítással és vásárral: a Pluggal.

Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest
Postázás1295 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még