1858 gótbetűs J.H.J.MÜLLER: LEHRBUCH DER PHYSIK UND METEROLOGIE I-II.-FIZIKA ÉS METEROLÓGIA TANKÖNYV


Most olcsóbb!

A leárazás jún. 10. 13:37-ig tart.

20.000,- HUF
16.000 HUF 43.54 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: Tegnap, 13:37
Termékkód: 5266842
Megtekintések: 3
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:19. század
Állapot:
Kötés típusa:félvászon
Jellemző:illusztrált

A cimben leirt és a fotókon látható IGEN SZÉP állapotú könyvek (teljes) - kiváló állapot is lehetne a régi könyvtári bélyegzők dacára-Corvinus Egyetem könyvtárából kivezetve pld-HA valanikor nem vágtak volna ki a cimlapok jobb felső sarkaiból két darabot-nyilván valami ,az átkos rendszer számára problémás bélyegző okán..-(hasonló régi papirral pótolva!)

A szerző JOHANN HEINR5ICH JACOB MÜLLER-korának elismert matematikusa,fizikusa az első német "tankönyv-kiadó vállalat alapitója)-a kétkötetes mű először 1843-ban jelent meg-A HIRDETÉS TÁRGYA 1858-ban-ez az ötödik átdolgozott,kibővitett kiadás. Szép tiszta firka,jegyzet ,aláhúzás és szamárfül nélküli stabil ,hiánytalan könyvtestek-korabeli aranyozott frélvászon (bőr hatású) könyvkötői kötés -egészséges,igen jó minőségű papir,márványozott lapélek-az első kötet 12 hártyapapirral védett kartonra nyomott szines táblát tartalmaz a kötet végén,mig a második kötet egy szines táblát.Hiánytalan kötetek!

KIADVA ÉS NYOMTATVA:

BRAUNSCHWEIG - DRUCK UND VERLAG VON FRIEDRICH VIEWEG UND SOHN

752 +780 old 22x15 cm

217old. 25x18 cm -Az ár kb a kinti árak negyede,ötöde!

TÁN VESSENEK EGY-KÉT PILLANTÁST AZ ANTIK KÖNYVEK KATEGÓRIÁBAN FELTÖLTÖTT EGYRE BŐVÜLŐ SZÁMÚ HIRDETÉSEMRE IS,HÁTHA TALÁLNAK KÖZTÜK KEDVÜKRE VALÓT! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! JÓ BÖNGÉSZÉST!

TISZTELETTEL KÉRNÉM A KEDVES VÁSÁRLÓKAT ,HOGY A LEÜTÖTT TÉTELEK VÉTELÁRÁT ÉS HA VAN A POSTA KÖLTSÉGÉT IS MAX.HÁROM NAPON BELÜL SZIVESKEDJENEK A SZÁMLÁMRA UTALNI-VAGY VELEM FELVENNI A KAPCSOLATOT ESETLEGES ELTÉRŐ EGYEZTETÉS CÉLJÁBÓL!-ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! HA NE ADJ ,EZ NEM TÖRTÉNNE MEG-SEMMISNEK TEKINTEM A TRANZAKCIÓT-ÉS SIKERTELEN ÉRTÉKELÉSSEL ÚJRA INDITOM A TERMÉKET !

MPL automatába,MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2975 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még