Nemeséri László és Holló Ferenc: Állatorvosi parazitológiai diagnosztika


3.000 HUF 8.16 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 21.
Termékkód: 5333598
Megtekintések: 109
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (103)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:44
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

Mezőgazdasági Könyvkiadó, 1972

468 oldal

Nemeséri László és Holló Ferenc: Állatorvosi parazitológiai diagnosztika

Az Állatorvosi parazitológiai diagnosztika című könyvünk harmadik, átdolgozott, bővített kiadása szükségessé vált, mert a második kiadás kéziratának leadása óta eltelt 10 év folyamán a parazitológia számos ágában jelentős fejlődés indult meg, amely elméleti és gyakorlati téren egyaránt figyelemre méltó ereményekre vezetett. Az új kiadást indokolttá tette továbbá az a körülmény is, hogy könyvünk német, majd spanyol nyelven történt megjelenése a nemzetközi parazitológiai irodalomban komoly figyelmet keltett, és számos parazitológus írt róla recenziót; az ezekben levő észrevételeket, javaslatokat a harmadik kiadásban figyelembe vettük. A hazai hal- és méhegészségügynek az utóbbi években történt átszervezése, valamint e két haszonállat jelentőségének emelkedése indokolta, hogy két új fejezetben foglakozunk a hal és a méh parazitózisainak diagnosztikájával. Úgyszintén új fejezetben tárgyaljuk a laboratóriumi állatok parazitózisainak diagnosztikáját. A képanyagot - jórészt saját felvételeinkkel - nagymértékben kiegészítettük és felfrissítettük.
Köszönet illeti Kobulej Tibor dr. egyetemi tanárt, aki volt szíves új kiadásunk kéziratát átnézni és hasznos tanácsokkal minket ellátni. Köszönjük mindazoknak a kollégáinknak a közreműködését, akik szívesek voltak fényképeiket közlésre átengedni. Köszönetet mondunk munkatársainknak az új fényképfelvételek egy részének elkészítéséért, végül a Mezőgazdasági Kiadónak, amiért lehetővé tette, hogy könyvünk harmadik kiadása a másodiknál jóval nagyobb terjedelemben jelenhetett meg.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Foxpost - csomagautomata1200 HUF
Foxpost - házhozszállítás2400 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még