Phil Gordon A póker kis kék könyve


2.000 HUF 5.45 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 09.
Termékkód: 5381374
Megtekintések: 125
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

KonyvDealer (103)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:46
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés

Ekren Könyvkiadó, 2009

392 oldal

Phil Gordon A póker kis kék könyve

(További leckék és partielemzések a No Limit Texas Hold 'em világából)

Phil Gordon - a világklasszis pókerjátékos és tanár - A póker kis fekete könyvében és A póker kis zöld könyvében stratégiai útmutatások és tanácsok formájában megosztotta a nagyközönséggel azt a hatalmas tudást, amelyet sikeres karrierje során összegyűjtött.

A póker kis kék könyve bemutatja Phil néhány emlékezetes leosztását - sikereseket és "bárcsak elfelejthetném" típusúakat is; ezeken keresztül ismertetve, hogyan kell az elméleteket alkalmazni ahhoz, hogy a legnagyobb nyomás alatt is helyes és magabiztos döntéseket hozhassunk minden alkalommal.

Gordon végigkalauzolja az olvasókat a hold 'em összes válfaján, legyen szó akár készpénzes játékról, Sit and Go-ról vagy a Póker Világbajnokság utolsó asztaláról. Az egyes szituációkban nem csak a saját játékát mutatja be, hanem a döntések miértjét is.

Megismerhetjük, hogy az egyes helyzetekben mi zajlik le egy profi játékos fejében, legyen szó egy jól időzített blöffről, vagy egy kérdéses megadásról. A partik elemzésével olyan kulcsfontosságú pókerképességekre világít rá, mint az esélyek kalkulálása, a kevés résztvevős játék vagy az árulkodó jelek felismerése.

A póker kis kék könyve bölcs és szellemes, telis-tele számos valódi profi titokkal. A könyv kötelező olvasmány minden olyan játékos számára, aki nyerni akar, vagy játékát egy magasabb szintre emelné.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Foxpost - csomagautomata1200 HUF
Foxpost - házhozszállítás2400 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még