Zsigray Julianna - Erzsébet magyar királyné (újszerű)


850 HUF 2.31 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 11.
Termékkód: 5386964
Megtekintések: 129
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

LacusPelso (442)   
Somogy megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 07:28
Regisztráció: 2018. január 24.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:puha kötés
Magyar/világirodalom:magyar irodalom

353 oldalas történelmi regény újszerű állapotban.

Pannon Kiadó, igényes könyv.

Zsigray Julianna az új regényíró nemzedéknek legmagyarabb, legizmosabb tehetsége. Akár a multat eleveníti meg, akár a máról mesél, mély emberismerete, mesélő készsége, szívből jövő lírája, aranyos humora és pompás magyar nyelve egyformán az olvasó szívéhez szól.

A glóriás magyar királynéról először írt magyar író nagy életregényt. Zsigray Julianna a kor alapos ismeretével és az asszonyi lélek mélyébe néző író megérző megértésével állítja elénk ennek a csodálatos, sokszor titokzatos, de minden magyar szívében benne élő királynénak lelkét. Amit ír, történelem, de mégis színes, izgalmas, igazi regény.

"Mi történt?Az ország uralkodójának felesége az anyanyelvünkön szólt hozzájuk. Magyarul beszélt, kissé merev, de tiszta magyarsággal, és nem tartott a kezében felséges kéziratot, amelyből felolvasta volna a felséges beszédet. Finom, ifjúságtól meleg szájából egyszerűen, üdén buggyantak ki a szavak. Halk, kis lélegző szünetekkel beszélt. Az édes asszonyhang sugárzott a levegőben. Amit mondott, talán nem lett volna sok egy másország császárnéjától, egy más ország népe előtt. De itt, a Holburg hideg márványtermében, a császári csillárok jégszilánkjai alatt, olyan volt, mint a mennyei üdvözlet...- A mi királynénk - mondta hangtalanul Ferenczy Ida, és Andrássy gróf bólintott. Megértették egymást némán."Ferenc József gyönyörű feleségéről, a legendás Erzsébetről sok könyv jelent meg az elmúlt években is, de olvasmányosságával, romantikus hangvételével valamennyi közül kielemkedik Zsigray Julianna szép regénye.

Átvehető Siófokon, vagy postázom.

Kérem tekintse meg a többi termékem is, összevont vásárlással jelentős postaköltséget takaríthat meg.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSiófok
Postázás1350 HUF
Foxpost - csomagautomata1500 HUF
MPL - csomagautomata1211 HUF
PostaPont1350 HUF
Egyéb1380 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még