Dr. Tapolyainé Bartha Gizella: Kőtestvérek (dedikált)


5.990 HUF 16.30 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 16.
Termékkód: 5398209
Megtekintések: 118
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (39)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban8 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.22%
Utolsó belépés: Tegnap, 07:52
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:ragasztott
Jellemző:dedikált, első kiadás, illusztrált

A szerző által dedikált kiadvány, szerzői magánkiadás, Kárpátalja, 2015., ragasztott papírkötés, 354 oldal, 20 cm x 15 cm, a könyvben Dóra fekete-fehér rajzai és imái szerepelnek.

Dr. Tapolyainé Bartha Gizella legújabb kötetében ismét tükröt állít elénk. Hogyan viselkedünk a megpróbáltatások idején? Hogyan viszonyulunk azokhoz a rokonainkhoz, ismerőseinkhez, egykori osztálytársainkhoz, barátainkhoz, akikhez szoros szálak fűztek, de egy baleset, betegség következtében rokkantakká váltak, esetleg arról szereztünk tudomást, hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzdenek? Meglátogatjuk, erősítjük őket, vagy kerüljük a találkozást is, mert nem tudjuk, mit mondjunk, hogyan viselkedjünk?
És mi van azokkal a gyerekekkel, akik eleve sérülten, fogyatékkal születtek? Akiket emiatt elhagytak szüleik? Akik soha nem ismerhették meg a szülői szeretetet? Mi lakozik az ő szívükben? Hogyan élnek ők ebben a világban? Milyen sérüléseket, fájdalmakat hordoznak lelkükben? Tudunk-e szerető szívvel feléjük fordulni? Vagy érzéketlenek maradunk?
Dr. Tapolyainé Bartha Gizella legújabb könyvében ezúttal, többek között, egy súlyosan fogyatékos gyermek Jézushoz találásának útjával ismerkedhetünk meg. Aki szeretetre vágyik de a családját csupán általa összegyűjtött és féltve őrzött kavicsokban találja meg.
Természetesen mindnyájan vágyunk, epekedünk a megértésre, a szeretetre. Megkapjuk-e? És tőlünk megkapja-e környezetünk? Vagy csak imitáljuk, hazudjuk kifelé a hívő keresztény-keresztyén közösséget, a boldog embert?...
Kovácsné Marton Erzsébet

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Személyes átvétel Budapest IV.
Postázás 1290 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még