Earl Spencer's Tribute to Diana, Princess of Wales. 1997.

Gyűjtőknek is unikum!

85.000 HUF 231.81 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 25.
Termékkód: 5415536
Megtekintések: 1
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Nagyidolgai (1520)   
Somogy megye

Válaszadás: 95%-ban2 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 12:09
Regisztráció: 2018. január 23.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Nyelv:angol
Állapot:kiváló
Kötés típusa:vászon
Jellemző:dedikált, első kiadás
  • Earl Spencer's Tribute to Diana, Princess of Wales. 1997.
  • Earl Spencer: Tisztelgés Dianának, a walesi hercegnőnek – Westminster Abbey, 1997. szeptember 6. Kiadó: [Althorp: magánnyomtatás,] 1997.
  • Eredeti 2000-ben kelt aláírás az elején. A magánnyomtatásban megjelent könyv Earl Spencer a húgáért, Diana hercegnőért mondott laudáció szövegét tartalmazza amit a temetésén a westminsteri apátságban mondott el 1997-ben. A televízióban szerte a világon halhatták Earl Spencer beszédét, amelyben a médiát támadta Diana üldözése miatt és értelemszerűen a királyi család a vele szemben tanúsított hidegsége miatt. A temetési beszédhez képest nagyon szokatlan, hogy a jelenlévők, követve a kinti tömeget, megtapsolták a beszédet. A könyv tetszetősen nyomtatott, és védődobozában tárolt; Earl Spencer által barátainak és családtagjainak bemutatott példányokon kívül a kötetet árutlák a látogatóknak Althorp birtokán, ahol Diana van eltemetve. A kötés eredeti kék szövet, a gerincen aranyozott betűkkel, nyomott címke az elülső borítón, aranyozott burkolaton belül, márványos végpapírok láthatók. Az eredeti kék kartondobozban kiváló gyűjtői állapotban található a kiadvány királykék selyemkötésben, márványozott végpapírral. A szerző aláírta a dedikációs lapra: „Charlotte, Charles Spencer” 2000, a Spencer család címere alatt. A kiadvány az eredeti, egyedi Althorp dobozában adom, limitált első kiadás, gyűjtői ritkaság!
  • Egy külföldi oldalon 387 dollárért találtam meg. /135.000 Ft/
  • https://www.abebooks.com/signed-first-edition/Earl-Spencers-Tribute-Diana-Princess-Wales/31259891305/bd
  • A feltüntetett szállítási díjak minden esetben csak tájékoztató jellegűek. A pontos összeget a vevővel történt szállítási mód egyeztetését és a csomagolást követően, a küldemény súlyának pontos ismeretében, a mindenkori hivatalos Magyar Postai díjszabás figyelembevételével adom meg. Futárszolgálattal és utánvétellel nem vállalok küldeménytovábbítást.

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás1500 HUF
MPL - csomagautomata1500 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül10000 HUF

Mások ezeket keresték még