Ritka! Beszédes hazugságok - Paul Ekman 11000 Ft


11.000 HUF 29.93 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 25.
Termékkód: 5424225
Megtekintések: 121
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Zicsibe (450)   
Komárom-Esztergom megye

Válaszadás: 92%-ban5 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 06:21
Regisztráció: 2012. január 03.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:puha kötés

Ritka

Beszédes hazugságok

Paul Ekman

A ​törvényszegéstől az ígéretek megszegéséig: hogyan hazudunk, és hogyan bukhatunk le?

Izgalmas fejezettel, az érzelmek és a nonverbális kommunikáció terén végzett kutatásainak legfrissebb eredményeivel bővült Paul Ekman világszerte nagy sikerű könyve, a Beszédes hazugságok. A szakembereknek és laikusoknak egyaránt lebilincselő élményt és hasznos tudást kínáló könyvből az olvasó megismerheti, hogy a testbeszéd, a hang és az arckifejezések hogyan árulkodnak a hazugságról, ugyanakkor miért képesek mégis megtéveszteni még a profi hazugságvadászakat – akár bírákat, rendőröket, különleges ügynököket vagy a titkosszolgálat munkatársait – is.

A most megjelent, javított kiadás az elméleti ismereteken és az érdekfeszítő történelmi és irodalmi példákon túl, a gyakorlatban is jól hasznosítható segítséget nyújt a hazugságok felismeréséhez és leleplezéséhez.
A szerző ezekből a gyakorlati elemekből építette fel két önképző programcsomagját, amelyek egy-egy órás egyéni tréning formájában arra is lehetőséget adnak, hogy ki-ki begyakorolja a szinte észrevehetetlenül árulkodó mikro-arckifejezések, illetve az olyan, veszélyes jelek felismerését, amelyek erőszakos cselekedetek elkövetésének szándékára utalnak.

„[A könyv] gazdag és praktikus összefoglaló a hazugságról, a megtévesztés leleplezéséről, emellett kitér etikai kérdések beható elemzésére is.” – Jerome D. Frank, Johns Hopkins School of Medicine

Paul Ekman neves kutató, a Paul Ekman Group igazgatója. A dalai lámával közösen írt kötetén kívül tizenkét további könyv, köztük a szakmai körökben is nagy elismeréssel fogadott Feltárt érzelmek szerzője. Az ő kutatására épül a Hazudj, ha tudsz* sorozat. Ekman a University of California professzor emeritusa, aki a San Francisco-öböl régiójában él.


Személyes átvételre Tatán van lehetőség, vagy postázni tudom.

.A postai díj csak tájékoztató jellegű, függ a választott szolgáltató

díjszabásától.

Dp3

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételTata
Postázás1500 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még