G. Herold: Belgyógyászat orvosoknak, medikusoknak


4.000 HUF 10.91 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 26.
Termékkód: 5425503
Megtekintések: 103
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Tamas024 (22)  
BUDAPEST

Válaszadás: 75%-ban2 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 07.
Regisztráció: 2019. augusztus 28.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:sérült
Kötés típusa:kemény kötés

„A G. Herold által szerkesztett Belgyógyászat c. szakkönyv minden évben megjelenik - így a már jól bevált, időtálló diagnosztikai vizsgálatok és terápiás eljárások mellett tartalmazza a bizonyítékokon alapuló orvoslás« (evidence based medicine) legújabb ismereteit is. A szerkesztők és fordítók meggyőződéssel ajánlják e »rövid, de velős« könyvet mindazoknak, akik gyorsan és eredményesen óhajtanak tájékozódni a legújabb belgyógyászati ismeretekről, vagy már kellően megalapozott ismeretek birtokában, rendszerezett formában szeretnék tanulni, áttekinteni a belgyógyászatot."
(Dr. Romics László egyetemi tanár szerkesztői előszavából)
„A gyakorló orvosok között a belgyógyászok találkoznak tanulmányaik során a legnagyobb megszerzendő ismeretanyaggal. Nekik szükséges igazán e jól megszerkesztett, áttekinthető, tömör, a legfontosabb adatokat hangsúlyozó könyv. Ebben célszerűnek látszott az elméletek, magyarázatok kerülése, a medikusok és fiatal orvosok számára fontos alaptudás megszerzése, az új ismeretanyag rendszerezése. Idősebb kollégáknak a meglévő tudás felfrissítéséhez, karbantartásához és az új adatok megismeréséhez nyújt hasznos segítséget a kötet.
Nagy örömmel köszöntöm a világhírt szerzett, tíz nyelvre lefordított, és a »bizonyítékokon alapuló orvoslás« legújabb ismereteit is tartalmazó Herold Belgyógyászat magyar kiadását. A könyv kétséget kizáróan hatékony szövetségesünk lesz a gyógyításban, szakmai nehézségeink és problémáink megoldásában."
(Dr. Riesz Tamás egyetemi tanár ajánlása)

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest
Postázás2000 HUF
Külföldi szállítás
Bárhova5000 HUF

Mások ezeket keresték még