Hans Frey: Az akvarista kislexikona


5.200 HUF 14.18 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 28.
Termékkód: 5431900
Megtekintések: 63
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (103)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:46
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Téma:akvarisztika
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

! A könyvnek eredetileg volt egy külső papírborítója is, de az már nincs meg !

Gondolat Könyvkiadó, 1970

786 oldal

Hans Frey: Az akvarista kislexikona

Az akvarisztika magyar nyelvű irodalma több mint félévszázados múltra tekint vissza. Krenedits Ferenc: Aquariumi Tanulmány-a 1907-ben hagyta el a nyomdát, messze megelőzte korát, majd ezt követte 1924-ben a Fővárosi Állatkert kiadásában Kellner Jenő "Szoba Aquarium"-a. Azóta a magyar "Akvárium Könyvtár" 26 kötetre gyarapodott, beleszámítva összesen 6 évfolyam akvárium folyóiratot: "Az akvárium" (I-II.) és "Akvárium, terrárium" (I-IV.) Ebből 15 kötet az elmúlt két évtized terméke. Az ilyen művek iránti érdeklődést mutatja az is, hogy a legtöbb könyv megjelenése után néhány hónapra elfogyott és a régebbi kiadásúak ma már beszerezhetetlen könyvritkaságoknak számítanak. A fokozott kereslettel magyarázható, hogy az utóbbi időben megélénkült az akvarisztikai tárgyú könyvek megjelentetése; a kiadók igyekeznek mind több, szebb kiállítású és tartalmasabb művet közreadni. Mégis ez az első alkalom, hogy a hidrobiológia ezen alkalmazott ágának, - amit az édesvízi akvarisztika képvisel - teljes anyagát magyar nyelven egy kötetben megjelentetjük.
Úgy érezzük, hogy Hans Frey könyvének magyar nyelvű fordításával olyan könyvet adunk az olvasóközönség kezébe, ami az érdeklődők igényeit ki fogja elégíteni. Így gondoljuk ezt már csak azért is, mert hazájában, a Német Demokratikus Köztársaságban a "DAS AQUARIUM VON A BISZ" kilenc kiadást ért meg és maholnap ott tartunk, hogy a világ csaknem valamennyi kultúrnemzetének nyelvére lefordították.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest X.
MPL - csomagautomata990 HUF
MPL - házhozszállítás1990 HUF
PostaPont990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még