ANTIK SZAKÁCSKÖNYV: Magyar Elek - Az ínyesmester szakácskönyve (1935)


14.600 HUF 39.82 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 05.
Termékkód: 5436191
Megtekintések: 20
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

praxismanager (980)    
BUDAPEST

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.54%
Utolsó belépés: Ma, 08:04
Regisztráció: 2016. december 03.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Konyha:magyar
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:illusztrált

Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve. Antik szakácskönyv a nemzet gasztronómia alapkönyv (1935)

Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve. Antik szakácskönyv a nemzet gasztronómiaja alapkönyv 1935-ből. Viharvert példány, gerince hiányzik fedő- és hátlapja foltos, fotok szerinti állapotban. Millió különleges receptet tartalmaz, szakácstörténeti különlegesség, gyüjtői darab. Lapjai folyamatosak, nem hiányos. Fotó: Magyar Elek Gundel Károllyal 1933-ban, forrás: Wikipedia.

"az Inyesmester könyve minden európai látóköre - vagy mondjuk inkább: ízléshorizontja - mellett is teljesen magyar könyv. Inkább Krúdy Gyula szelleméből lebeg itt valami: akinek néhány kitűnő novellája nem áll távol e gasztronómikus kultúrától. A régi magyarság ízléskultúrájának gazdag és kifinomult lelke él itt tovább, úri apáink s nagyapáink vidéki háztartásainak szelleme; s egy lehelletnyi még a XVIII. századi, barokk magyar kultúra szelleméből is, mely kiválóan gasztronómikus kultúra volt. Az élet (mert a feleségem nem győz csodálkozni, milyen gyakorlati tanácsokat tud adni ez a könyv a mindennapi élet és élés szempontjából is), valóban harmónikusan összefonódik itt a kultúrával." (Babits Mihály)

Tárgyaimat gondos technikával csomagolva, a tárgynak megfelelő professzionális csomagoló anyagokkal küldöm. Tárgyaimat nem értékelem le, több tárgy egyidejű vásárlása esetén, ha az érték meghaladja a 10.000 ft-ot, adok reális mértékű kedvezményt. Utánvéttel nem postázok. Budapest egyes részeire, pl. Ujlipótváros részeire és vonzáskörzetében (Parlament, Margit hid, Oktogon, Nyugati) a szállítás ingyenes.


Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest V.
Postázás995 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még