Richard Bird: Egészséges kerti növények


1.500 HUF 4.14 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 07.
Termékkód: 5455361
Megtekintések: 72
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (104)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 13:09
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

Új Ex Libris Könyvkiadó, 1998

144 oldal

Richard Bird: Egészséges kerti növények

A zöldségek, a virágok és a fűszernövények egymás mellett nevelésének, illetve vegyes kiültetésének, egy szóval társításának alapelveiben ötvöződnek a hagyományos kertészet és a manapság egyre népszerűbb biotermesztés legjobb módszerei. A megfelelő növények társítása az egyik leghatékonyabb mód arra, hogy műtrágyák és rovarölő szerek használata nélkül is szép és termékeny kertet teremtsünk.
E könyv a különböző kerti növények társításban rejlő izgalmas lehetőségeket mutatja be, átfogó, ösztönző forrásmunka minden kertész számára. Akár újonnan kialakítandó, akár régóta meglévő kertben szeretnénk természetesebb környezetet teremteni, ez a könyv biztosan segítséget nyújt a megoldáshoz.
A szerző a növénytársítás alapelveit szem előtt tartva járja körül a különböző témákat. A bevezetőben ismerteti a zöldségek és gyümölcsök, illetve a virágok társításának előnyeit.
Az első fejezetből megtudhatjuk, milyen talaj-előkészítő munkákra van szükség, hogyan javíthatjuk a talaj minőségét, hogyan gazdagíthatjuk különböző zöldtrágyanövények beforgatásával, műtrágyanövények beforgatásával, műtrágyák használata nélkül. Külön rész foglalkozik azzal, hogyan szelektáljuk és telepítsük a növényeket, hogy megóvják egymást a fagytól, az aszálytól és a széltől. A következő fejezet a növényvédelem témakörét járja körül, de vizsgálja a növények közti speciális kapcsolatokat is: melyik növény mely kártevők és betegségek ellen nyújt védelmet. Például, ha váltakozó sorokban paradicsomot és káposztát vetünk, a fehérlegyek, a molyok és a bolhák számát lecsökkenthetjük. Számos egyéb növénykombináció is sikeresnek bizonyult a kártevők és betegségek visszaszorításában, kermikáliák bevetése nélkül. A szerző bemutatja a leghatékonyabb növénytársításokat, tanácsokat, ötleteket ad ahhoz, hogyan műveljük kertünket.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
Személyes átvétel Budapest X.
MPL - csomagautomata 990 HUF
MPL - házhozszállítás 1990 HUF
PostaPont 990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még