1924-26 DANTE-GÁRDONYI GÉZA MUNKÁI 1.- 43.--KETTŐ HIÁNY!-GOTTERMAYER KÖTÉS!--SZÉP ÁLLAPOT! OLCSÓN!


Most olcsóbb!

A leárazás jún. 10. 13:37-ig tart.

75.000,- HUF
60.000 HUF 163.23 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 26.
Termékkód: 5456115
Megtekintések: 6
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:20. század
Állapot:
Kötés típusa:vászon

A cimben leirt és a fotókon látható szép.-DE INKÁBB kiválló állapotúnak mondható ( mert négy kötet jónak mondható még- IDA REGÉNYE-EGRI CSILLAGOK I.-II.- ISTEN RABJAI-DE a többi kiváló,gyűjtői főleg olvasatlan! )majdnem teljes könyvsorozat-két kötet hiányzik a 43-ból-a GÁRDONYI GÉZA ÖSSZES KÖLTEMÉNYEI (37.) és a FŰZFALEVÉL NYÁRFALEVÉL (20.) Rajta vagyok a beszerzésükön-

A sorozat kb 80 % a egy helyről való- szép kaligrafikus névbeirás vagy a szennyfogón-vagy a cimlapon-egységes kiadói aranyozott-festett jelzett GOTTERMAYER-kötés-8 db számozott példény ( 44,42,28,26,15,14,13.4-ha nem tévesztettem el a sorszámokat..)-a kiadások általában első,második és ötödik

Igen szép stabil,jó kiállású tiszta sorozat-ugye túlnyomó része olvasatlan!-az ár a vezető antikvártiumok árainak kb kétharmada-sőt,ha az állapotot nézzük jóval kevesebb!

FELTETTEM EGY LISTA FOTÓT EGY ARCHIVUMBÓL CSAK ILLUSZTRÁCIÓKÉNT -HOGY SEGITSEN ELIGAZODNI ,MHOGY MIT IS TARTALMAZ A SOROZAT ÉS A KÖTETEK INDEXSZÁMAI IS RAJTA VANNAK- EBBŐ UGYE JELEN HIRDETÉSRE CSAK AZ INDEX SZÁMOK ÉS A CIMEK IGAZAK-A TÖBBI SZÖVEG OTT A SORSZÁÉMOKRÓL,KIADÁSOKRÓL ÉS HIÁNYOKRÓL NEM!


MPL automatába NEM TUDOM A SÚLY ÉS A MÉRET OKÁN KÜLDENI-MAX.2 DB CSOMAGBAN!, tehát MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre csomag opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint.

Tisztelettel kérném a kedves vásárlókat hogy a termékek anyagi részét sziveskedjenek max. három napo9n belül rendezni-vagy ha eltérő óhaju7k lenne,úgy engem itt a GS levelező felületén egyeztetés céljából érdemben megkeresni sziveskedjenek! Előre is köszönöm! Ha ez netán elmaradna,úgy kénytelen leszek sikertelennek értékelni a tranzakciót és újra inditom a terméket! Szives megértésüket nagyon szépen köszönöm!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás3975 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még