II. János Pál - Keljetek föl, menjünk!


1.000 HUF 2.73 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 08.
Termékkód: 5458686
Megtekintések: 91
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

kiralygaleria (239)  
BUDAPEST

Válaszadás: 100%-ban2 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 16:13
Regisztráció: 2017. július 31.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

Kiadó: Új Ember Kiadó

Kiadás helye: Budapest

Kiadás éve: 2004

Kötés típusa: Ragasztott papírkötés

Oldalszám: 148 oldal

Amikor elérkezett az ő órája, Jézus ezt mondta azoknak, akik vele voltak a Getszemáni-kertben, Péternek, Jakabnak és Jánosnak, tanítványainak, akiket különösen szeretett: "Keljetek föl, menjünk!" (Mk 14,42). Nemcsak neki kellett "mennie" az Atya akaratának beteljesítése felé, hanem vele együtt a tanítványoknak is.
Ez a meghívás - "Keljetek föl, menjünk!" - különösen is szól hozzánk, püspökökhöz, szeretett barátaihoz. Még ha ezek a szavak a megpróbáltatás, a nagy erőfeszítés és a fájdalmas kereszt idejét jelentik is, nem kell kétségbe esnünk. Olyan szavak ezek, amelyek magunkban hordozzák azt az örömet és békét is, amely a hit gyümölcse. Egy másik helyzetben ugyanannak a három tanítványnak Jézus így pontosította a meghívást: "Keljetek föl, ne féljetek!" Isten szeretete nem tesz ránk olyan terheket, amelyeket ne lennénk képesek elviselni, sem pedig olyan elvárások elé nem állít, amelyeknek ne lehetne megfelelni. Miközben kér, fel is kínálja a szükséges segítséget.
Arról a helyről szólok mindezekről a dolgokról, ahová a megváltó Krisztus szeretete vezetett, azt kérve tőlem, hagyjam el földemet, hogy kegyelméből máshol teremjek gyümölcsöt, maradandó gyümölcsöt (vö. Jn 15,16). Urunk és Mesterünk szavait visszhangozva ezért én is azt mondom mindannyiotoknak: "Keljetek föl, menjünk!" Menjünk, bízva Krisztusban! Ő kísér majd bennünket az úton, egész a célig, amelyet egyedül ő ismer.
Utánvéttel nem postázom. Személyes átvétel a 18. kerületben.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest XVIII.
Foxpost - csomagautomata1499 HUF
MPL - csomagautomata1211 HUF
MPL - házhozszállítás2605 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még