Igazvölgyi Katalin: Tudatosan az egészségért


1.200 HUF 3.30 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 15.
Termékkód: 5476881
Megtekintések: 88
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (103)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 05:34
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:puha kötés

Springmed Kiadó, 2009

160 oldal

Igazvölgyi Katalin: Tudatosan az egészségért

Mind ​orvosként, mind a számtalan orvosi szakkönyv és egészségügyi ismeretterjesztő kiadvány szerkesztőjeként, mind magánemberként úgy vélem, hogy az egészség megőrzése az egészségesek, a betegek, az orvosok, valamint – az iskolás korosztály esetében – a pedagógusok és a szülők közös felelőssége. E gondolat jegyében ajánlom a könyvet azoknak, akik tudatásukat bővítve, maguk is szeretnének részt vállalni saját és szeretteik egészségének megőrzésében.
A régi korok óta az ember legértékesebb tulajdonosa testi és lelki egészsége. Felgyorsult világban, az információs forradalom sűrűjében élünk, de még mindig azt mondjuk: csak egészségünk legyen!
A betegeknek és az egészségeseknek egyaránt fel kell ismerniük saját felelősségüket a betegség kialakulásában, a betegségmegelőzésben és a gyógyulás folyamatában egyaránt. Az egészség megőrzése ma már mindenkitől tudatos hozzáállást kíván.
A rosszindulatú daganatos betegségeket túlnyomórészt külső tényezők okozzák, amelyek azonban idejében kiküszöbölhetők, így csökkenthető a kialakulás kockázata. Sokak gyógyulása függ attól, hogy a betegséget idejében felfedezik-e, ezért érdemes megismerni az önvizsgálatok helyes módját, a gyanújeleket és figyelmeztető jeleket, amelyek hátterében daganatos betegség állhat, valamint a szűrővizsgálatokat, amelyekkel a rák a korai, még gyógyítható stádiumban felismerhető. Ehhez igyekszünk segédkezet nyújtani könyvünkkel, amihez érdeklődő, felelősségteljes és tudatos olvasást kívánunk!

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
Személyes átvétel Budapest X.
MPL - csomagautomata 990 HUF
MPL - házhozszállítás 1990 HUF
PostaPont 990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még