Meztelen Pavarotti Overdose-on


1.000 HUF 2.72 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 07.
Termékkód: 5523768
Megtekintések: 86
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Szeverin (43)   
Győr-Moson-Sopron megye

Válaszadás: 100%-ban6 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 16:30
Regisztráció: 2019. október 06.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés

Rövid leírás:

A hároméves Overdose hamburgi, párizsi és római futásai után immáron bizonyossá vált, hogy Kincsem óta nem volt ilyen lovunk, eddigi 11 versenyében ugyanis még nem talált legyőzőre, Baden-Baden óta a németek pedig magyar csodalónak nevezik. A szerző Párizstól Rómáig követte futásait, könyvéből kiderül, hogyan jutottunk szinte fillérekért ehhez a kiváló telivérhez, miképpen nyerte eddigi versenyeit, s tulajdonosának, a dunaszerdahelyi Mikóczy Zoltánnak az élettörténetével is megismerkedhet az olvasó.

A könyv második részében Overdose nagy honi elődei kerülnek sorra Kisbértől Imperiálig. De az 54 versenyt nyerő Kincsem, a kilencszeres győztes, Krúdy Szindbádjából is ismert Patience és a többi veretlen magyar ló részletes sztorija mellett legalább annyira érdekesek gazdáik, az epsomi derbyt nyerő görög Baltazzi testvérek, az Angliába menekült Batthyány Gusztáv herceg, a Németországba került Ullmann báró, a bécsi Burgot utánzó Festetics Tasziló, a nagy nemzetközi kalandor, a feleségével két francia és két angol derbyt nyerő Plesch Árpád, s azok a mai tulajdonosok, akik innen próbálnak a nemzetközi galoppsport élmezőnyébe betörni.

Farkasházy könyvéből megismerhetjük a nyugat-európai versenyek színes forgatagát, a leghíresebb külföldi versenylovak történetét, s percről percre követhetjük végig a párizsi drámát, valamint a szezont lezáró fényes római diadalt, amely után Overdose minden bizonnyal a világ legjobb sprintere.

Rövid leírás:

"Életem harminchat évét dolgoztam végig Luciano Pavarottival, a világ legnagyobb tenoristájával. Néha csodálatos ügyfél volt. Néha úgy viselkedett, mintha körülötte forogna a világ. Néha szívbéli, bőkezű barátnak éreztem. Néha szörnyű púpnak a hátamon. De mindent egybevetve: remek időket éltünk át együtt." Herbert Breslin impresszárió visszaemlékezése eleven, szellemes, húsba vágón őszinte és szentségtörő. Kiteregeti barátja és ügyfele féltve őrzött titkait: nőkről, karrierről, pénzről és arról, "hogy miképpen lett ebből a nagyon kellemes, egyszerű, szeretetre méltó fickóból mindenre elszánt, agresszív és tulajdonképpen boldogtalan szupersztár". A könyvben megszólalnak Luciano szappanopera-pályájának egyéb szereplői is, akik szintén nem tesznek lakatot a szájukra. Az utolsó szó jogán pedig nem más hallatja a hangját, mint maga "a tenor"!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Foxpost - csomagautomata1500 HUF
MPL - csomagautomata1295 HUF
Packeta - átvevőhely1290 HUF

Mások ezeket keresték még