A 6. számú SEAL-csoport -Egy elit haditengerészeti SEAL-mesterlövész emlékiratai


2.800 HUF 7.74 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 11.
Termékkód: 5530749
Megtekintések: 42
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (104)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 13:09
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés

Gabo Könyvkiadó, 2012

336 oldal

Howard E. Wasdin és Stephen Templin: A 6. számú SEAL-csoport -Egy elit haditengerészeti SEAL-mesterlövész emlékiratai

A ​6. számú SEAL-csoport (SEAL Team Six, ST6) terrorizmus elleni küzdelemre, túszszabadításra és gerillák elleni harcra szakosított titkos alakulat. A közelmúltig puszta létezése is szigorúan őrzött titok volt. Azután az ST6 elpusztította Oszama bin Ladent, és a soraiban szolgálók a világközvélemény érdeklődésének előterébe kerültek.

Ebben a személyes hangú, egyszersmind szakmailag is érdekfeszítő beszámolóban az ST6 egykori mesterlövésze, Howard E. Wasdin bevezeti az olvasót a Haditengerészet SEAL-harcosainak és a különleges műveleti alakulatok precíziós lövőinek világába. A hihetetlen kitartást követelő alapfokú víz alatti rombolási/SEAL-kiképzéstől kezdve Wasdin saját tapasztalatai alapján kísér végig bennünket a rengeteg keserves erőfeszítéssel járó folyamaton, amelyen egy SEAL-nek végig kell küzdenie magát, hogy csatlakozhasson ehhez az elit csapathoz az eliteken belül.

Mesterlövész-szakértelme a világ sok táján vitte harcba Wasdint. Megjárta a Perzsa-öblöt a Sivatagi Vihar hadművelet és Szomáliát a mogadishui csata idején. Amikor kivezényelték Mohamed Farrah Aidid szomáliai hadúr elfogására vagy megölésére, vadászott rá házak tetejéről, helikopterről és sötét sikátorok mélyén. De váratlanul rosszra fordultak a dolgok, amikor Wasdin kis csapatának minden segítségtől elvágva a puszta életéért kellett harcolnia, miközben kétségbeesetten igyekezett kiszabadítani az ellenség gyűrűjéből egy lezuhant helikopternél bekerített bajtársait. A Lelőtt Black Hawk hadműveletben, ahogyan később közismertté vált, 18 amerikai katona halt hősi halált, 73 pedig megsebesült. Wasdinnak harc közben mindkét lábát kis híján leszakították az ellenség lövedékei.

A drámai harci beszámolók és a lenyűgöző betekintés ennek az elit egységnek a kiképzési módszereibe és harceljárásaiba teszi A 6. számú SEAL-csoportot az utóbbi évek egyik legérdekesebb katonai emlékiratává.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
Személyes átvétel Budapest X.
MPL - csomagautomata 990 HUF
MPL - házhozszállítás 1990 HUF
PostaPont 990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még